Известие

Collapse
No announcement yet.

газ-поставяне , добър майстор???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• газ-поставяне , добър майстор???

Здравейте Алфисти!!!
    Трябва ми вашата помощ за да намеря добър майстор да си сложа газова уредба - обикновенна или инжекцион на пропан бутан - метан на Алфа 155 1.7 тс 8в. с пластмасови колектори в Пловдив. Ако знаете и споделите ще ми помогнете много!!!!
    Благодаря!!!
    sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ

На пропан-бутан или на метан и обикновена или газов инжекцион?
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994

Comment

Ако е обикновена газова у-ба, с този пласмасов колектор не виждам как ще стане?А с газов инжекцион идва малко дебело,направи си сметка километрите които ще минаваш ......и тогава !!!
      sigpicSelenia 20K for Alfa Romeo

Comment

май има един раздел Алфи на газ......според мен не си образувай неприятности ...ефтиното излиза скъпо
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ако искаш да минеш по-евтино си смени колектора с метален и сложи обикновена, а ако искаш по-скъпо и по-хубаво слагай ГИ .
          Баща ми преди няколко месеца слага обикновена газова точно в Пловдив в някакъв сервиз до КАТ и засега е доволен .Ако искаш мога да го питам за точния адрес и да провериш на място .
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Ок аз не мога да разбера защо трябва да си сменяш колектора с метален. Ами като /недай си боже/ го сцепи тогава да го сменя
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колеги, аз съм с 16V и метален колектор, а защо и на мен и то точно в Пловдив ми казаха да слагам газов инжекцион задължително ?
              ...
              155 1,6 TS 16V `96
              166 2,4 JTD `99
              147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

didofurnira

колега mont78 иди в раздел алфи на газ-
                http://clubalfaromeo.com/forum/viewforum.php?f=30
                пп. я слагай метан и не се излагай
                alfa 155 1.8TS '93/ BRC/ ME + АП

Comment

Рискувам някой да ми тегли една майна, обаче извинявайте. Прекарах близо два часа в Алфи на газ и май не разбрах нищо, освен че трябва да си карам колата на бензин - толкоз противоречиви мнения не съм виждал. Лошото е ,че при тримата газаджии, при които ходих, положението е същото. Не разбрах защо алфа с метален колектор не може да работи свястно нито с обикновена АГУ, нито с ГИ, ами трябва с икономиите от горивото да събирам кинти за ремонти и диагностики - пак се извинявам че съм толко тъп?
                  ...
                  155 1,6 TS 16V `96
                  166 2,4 JTD `99
                  147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

Тия които обясняват как не може да се кара с АГУ най-често карат на бензин т.е. нямат никакви впечатления. Газаджия вземе ли да се почесва по темето БЯГАЙ при друг.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Зна4и да си дойдем на думата.Моята сущо е 155 1.7 8в с пластмасови колектори.Януари тази година и слойих ГИ Фобос в плевен .Софтуера и компа си е 4исто булгарски,тяхна разработка,а другите 4асти са или италиянски или холандски не разбрах то4но.На бензин преди ми даваше разход градско 11 на 100 ,а извънградско със 120/140-8,2на 100.Сега с ГИ градско 10/100,извънградско 9/100.Не зная дали в Пловдив имат представител.Цената с 40л. бутилка е 1185лв.,с показание нивото на газта в бутилката при вода4а и зарядка отвъни евро сонда.http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.70
                      Само с това мога да ти помогна колега.Аз съм доволен,но ти си решаваш.
                      155 1.7 ТS 96 klima вече и ГИ

Comment

от три години карам с газов инж. и нямам никакви проблеми
                        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994

Comment

Благодаря, колеги!!!

След като се допитах до няколко места и с ВАШИТЕ мнения, реших да си сложа газ. инжекцион на ФОБОС. Чух много положителни отзиви за него. Надявам се някой път и аз да бъда полезен на някой от вас.

Всичко добро!!!!!!
                          sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ

Comment

в пловдив улица селиврия ж ки4ука тел.0888625162 колега и ас там слагах ФОБОСАже4е година и половина или 20 000 никакви проблеми много поздрави на ВЕСКО СЕ КАЗВА МОМ4ЕТО И МНОГО СИ РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА АС САМ ОТ ПЗ . ТЕЛ 0894394844 ТОШКО АКО РЕСХИСХ КАЙИ МУ 4Е ТЕ пращтам ас с една 4ерна 155 ца от пазарджик и немасх проблемОООО
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                            X