Намерил съм си евтин Газов Инжекцион от един познат. Дава ми го за 400 лв без бутилката, а мисля че ще мога да сваля още някой лев. Марката е BRC но не знам точен модел. Та искам да ви попитам къде мога да отида да го монтират качествено и колко парички ще ми струва това удоволствие? Днес търсих в интернет за фирми занимаващи се с тази дейност но не успях да намеря подходяща. В официалния сервиз на БРС не искат да монтират ако не е купен от тях. Моля дайте съвет дали си заслужава офертата и помогнете с намирането на подходящия майстор. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Намерил съм си евтин ГИ, моля за съвет!
Collapse
X
-
евтиното винаги е скъпо! бутилка около70, сонда или нивомер както му викате още 70, тръби и маркучи около 80 , труд 250, реглаж и настроики 50,/ако работи!/ако литсва и още нещо ............ така , че си прави сметката. Това естествено е с гаранция за монтажа/сиреч ,че няма да паднат елементите/ но не и за уредбата!!!!!!!!! УСПЕХ !!!0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
-
Re: Намерил съм си евтин ГИ, моля за съвет!
Първоначално публикувано от ultrashockНамерил съм си евтин Газов Инжекцион от един познат. Дава ми го за 400 лв без бутилката, а мисля че ще мога да сваля още някой лев. Марката е BRC но не знам точен модел. Та искам да ви попитам къде мога да отида да го монтират качествено и колко парички ще ми струва това удоволствие? Днес търсих в интернет за фирми занимаващи се с тази дейност но не успях да намеря подходяща. В официалния сервиз на БРС не искат да монтират ако не е купен от тях. Моля дайте съвет дали си заслужава офертата и помогнете с намирането на подходящия майстор. Благодаря предварително.
Comment
-
Просто се чудя все още дали не прасна една обикновенна газова с всичките му там предпазни клапи и каквото друго е необходимо. Въпроса е че не знам къде да намеря читави майстори които да не оплескат цялата работа. А обикновенната газова колко парички ще ми излезе?Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
-
ако влезеш до 1000 лв. за тази по- добре сложи нея. Обикновенната у-ба е около 600лв. с нещата необходими за тази кола. Друг е въпроса ,че има Г.И. за около 1300-1400лв. нови с гаранция , и.т.н.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockПросто се чудя все още дали не прасна една обикновенна газова с всичките му там предпазни клапи и каквото друго е необходимо. Въпроса е че не знам къде да намеря читави майстори които да не оплескат цялата работа. А обикновенната газова колко парички ще ми излезе?
При всички случаи с газовата уредба влизаш в голям филм, обаче ако си сложиш обикновенна газова уредба просто се приготви за безкраен сериалAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от steltПървоначално публикувано от ultrashockПросто се чудя все още дали не прасна една обикновенна газова с всичките му там предпазни клапи и каквото друго е необходимо. Въпроса е че не знам къде да намеря читави майстори които да не оплескат цялата работа. А обикновенната газова колко парички ще ми излезе?
При всички случаи с газовата уредба влизаш в голям филм, обаче ако си сложиш обикновенна газова уредба просто се приготви за безкраен сериалех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockПросто се чудя все още дали не прасна една обикновенна газова с всичките му там предпазни клапи и каквото друго е необходимо. Въпроса е че не знам къде да намеря читави майстори които да не оплескат цялата работа. А обикновенната газова колко парички ще ми излезе?
Comment
-
Първоначално публикувано от steltПървоначално публикувано от ultrashockПросто се чудя все още дали не прасна една обикновенна газова с всичките му там предпазни клапи и каквото друго е необходимо. Въпроса е че не знам къде да намеря читави майстори които да не оплескат цялата работа. А обикновенната газова колко парички ще ми излезе?
При всички случаи с газовата уредба влизаш в голям филм, обаче ако си сложиш обикновенна газова уредба просто се приготви за безкраен сериал
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от steltПървоначално публикувано от ultrashockПросто се чудя все още дали не прасна една обикновенна газова с всичките му там предпазни клапи и каквото друго е необходимо. Въпроса е че не знам къде да намеря читави майстори които да не оплескат цялата работа. А обикновенната газова колко парички ще ми излезе?
При всички случаи с газовата уредба влизаш в голям филм, обаче ако си сложиш обикновенна газова уредба просто се приготви за безкраен сериалAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71Първоначално публикувано от steltПървоначално публикувано от ultrashockПросто се чудя все още дали не прасна една обикновенна газова с всичките му там предпазни клапи и каквото друго е необходимо. Въпроса е че не знам къде да намеря читави майстори които да не оплескат цялата работа. А обикновенната газова колко парички ще ми излезе?
При всички случаи с газовата уредба влизаш в голям филм, обаче ако си сложиш обикновенна газова уредба просто се приготви за безкраен сериал
За първоаприлска шега става, но за друго не.
Comment
Comment