If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както се казва, не разходите са ни големи, а приходите са ни малки. Ако човек взима хубави пари дали ще го притеснява да дава по 300 лв. на месец за бензин? От немотия се слага газ, не защото е по-хубаво.
Добре де Агу се слагало от немотия така ли ?
Ами защо тогава повечето имате по 2-3-5-6 коли наведнъж ?
Несъм казъл ,че Алфа 33 е спортна кола ,въпреки ,че доста често яде лъскавите нови Мерцедеси , БМВ-та и тнт. тя е просто хечбек ,знаете какво означява това да не поястявам !
Виж тоя с Мазаратито го признавам за ...диот , пък колегата дето каза, че за 25 хил.км. се е изплатила не само газовата,но и половината кола дълбоко се съмнявам !
Все пак това си е мойо лично мнение ,а свеки има право да го изкаже !
Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
не мога да разбера защо в "Алфи на газ" пускаме тема ЗА и ПРОТИВ! Като не ти харесва да караш на газ -никой не те насилва, а ако караш какво значение има по какви причини?!?
Много правилно - аз като искам да ръчкам и да режа колата си минавам на бенз, и нямам ядове - когато карам на дълго и не съм претенциозен към вървежа и ускорението си карам на газ.....аз имам избор.....това е едно от малкото предимства да си на газ и бенз.....
Иначе всеки си има право на мнение, независимо дали за другите е правилно или не....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
A бе RаIDER , направи една проста аритметика: не говоря за сегашните разлики газ-бенз. /които са около8-9лв -100км./, но осреднено в годините 5-6 назад средната разлика в парите м/у двете горива, при експлоатация на автомобила е около 5-6лв. на 100 км. Ако си карал една кола 5 год. и си и врътнал 100 000км. това са 5 бона! Каквито и реглажи да си правил и ремонти по АГУ да си дал 500лв. !!! Е къде е аритметиката?!?
Както се казва, не разходите са ни големи, а приходите са ни малки. Ако човек взима хубави пари дали ще го притеснява да дава по 300 лв. на месец за бензин? От немотия се слага газ, не защото е по-хубаво.
Немотия не е точната дума- колкото и пари да има човек винаги си прави сметката за това Бил Гейтс примерно не е тръгнал да подарява милионите си, защотот и той си прави сметката. Затова хората си купуват Ягуар С-тайп 2.7 дизел- защото си правят сметката, а не защото нямат пари
За или против! ЗА-просто няма място за спор! "Това го знае всяко хлапе",защото е проста аритметика! А който иска спор да си търси адвокат и прокурор, но от сега да му кажа, че губи делото!!! То бензина отдавна го е загубил, а дизелите сега си скубят косите!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Дай и аз да кажа някоя простотия:взех колата на 132000км.До тогава е карана на бензин.Изминах още 147000 на газ и чак сега се скапа мотора,по моите разбирания.Още вдига 175км/ч.Тия километри съм ги минал главно със скорости над 140.нормално около 160.Искам да кажа,че не е гален.Сами си направете сметката каква е разликата в цената,а с твърдението,че на газ върви по малко,имам особено мнение.Поне аз не съм усетил такова нещо.Вярно,че върви по меко,но нямям липса на мощност.Въпрос на реглаж.Тоя мит за разликата между газта и бензина,датира от времето,когато никой не знаеше нищо по въпроса,но продължава да се повтаря,до като стана истина.Не исках да цитиран д-р. Гьобелс,но така се получи.Забравих!Моята е 33 1.4.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Дай и аз да кажа някоя простотия:взех колата на 132000км.До тогава е карана на бензин.Изминах още 147000 на газ и чак сега се скапа мотора,по моите разбирания.Още вдига 175км/ч.Тия километри съм ги минал главно със скорости над 140.нормално около 160.Искам да кажа,че не е гален.Сами си направете сметката каква е разликата в цената,а с твърдението,че на газ върви по малко,имам особено мнение.Поне аз не съм усетил такова нещо.Вярно,че върви по меко,но нямям липса на мощност.Въпрос на реглаж.Тоя мит за разликата между газта и бензина,датира от времето,когато никой не знаеше нищо по въпроса,но продължава да се повтаря,до като стана истина.Не исках да цитиран д-р. Гьобелс,но така се получи.Забравих!Моята е 33 1.4.
Comment