Известие

Collapse
No announcement yet.

Едно мнение ми трябва и малко помощ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами вече я купих...Все пак 50лв. ще видим кое ще стане и в краен случай ще се купи друга бутилка и така...

И колата се намира в Севлиево и там и ще се монтира...

А roby ще му кажа на моя човек все пак за офертата може пък да се навие да я продадем и да сложи нова...
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

незнам дали е незаконно, а и не това е най важното на старата бутилка - колкото да е изправна и да не е потенциална опасност (повече отколкото трябва)
      Honda CB 500
      Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
      Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
      Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

голема глупост

Такава безсмислена тема в която "питаш и сам си отговаряш", "не можеш да решиш а вече си решил", и всичко това за Лада... абе шантава работа... или тема за "общи приказки".Даже и за там не е, а за коша!
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Още едно пояснение: Съдовете под налягяне подлежат на ежегоден външен преглед , за който проверяващия издава съответния документ -стикер одобрен Държавна агенция за котлонадзор и вписва прегледа в паспорта на бутилката. След изтичане на 5 год. от производството/не от датата на монтажа/ което е отбелязано на металната табела на самия съд, последния подлежи на сертификация чрез хидравлично изпитание/водна проба/ и рентгенова снимка на шевовете направено в оторизирана за това лаборатория, и тя е валидна за следващите 5 год. Това не изключва годишния външен оглед и проверка на състоянието от съответния сервиз правещ годишната заверка. Съдове над 20год. от производството се бракуват.
          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
          Автогаз сервиз-
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първо да обясня...Тая бутилка я купувам за мой приятел.Най-добрия ми приятел бих казал брат. Ще се слага на неговата кола, но парите ги даваме 50/50%...

Нямаше време да се шляем и да вземаме решения 2 седмици..Аз си заминавам утре и не можех да чакам само отговори във форума.

Но взех в предвид обяви за други теми за газови продажби и техните цени.

Взех предвид, че за 40лв ще се купи бутилка, изпарител, плочка и всички медни тръби...е само тръбите са 15лв...и още копчета и джаджи и плочка....

Взех в предвид мненията които дадохте за тази конкретна бутилка, а те бяха " смешна цена" и че всичко изглежда окей...
            Първоначално публикувано от endeavour
            При тая цена ... Само изпарител втора ръка върви толкова.Ако е работила до последно - струва си.
            Обадих се и на познат от Севлиево, който ми каза къде могат да ми монтират бутилката и къде ще мине преглед и че дори и да е стара, ако е изправна ще я прекараме и няма проблеми.

Решихме и, че ако случайно наистина не става бутилката ще се дадат пари и ще се купи нова бутилка, но само бутилка.

В крайна сметка бутилката и пълния комплект е в уникално добро състояние всичко. И мисля, че направих добра сделка. Сега ще се види бутилката дали ще мине теста и ако всичко е окей я слагаме, ако не я даваме за скрап...10лв. да ни дадат за нея, пак ще съм купил медни тръби изпарител и останали неща за 30лв.... За това и го обсъдих с моя приятел и действахме бързо, защото нямах време и я взех...

А ако нещо стане пак ще ги обявя тия неща в продажба, но няма да сме вътре с пари, което беше основното за двама студента

Това е всичко приятели :P :P
            by RUBIG service

Comment

Пак стигнахме до извода, ЧЕ СИ ЗАДАВАМЕ ОТГОВОРИ!
              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
              Автогаз сервиз-
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Стигнахме до извода, че исках мнения и съвети. Понякога на човек му трябва малко. Виж всички коментари и моите разсъждения и малкото ми е помогнало
                by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от robygas
                  Пак стигнахме до извода, ЧЕ СИ ЗАДАВАМЕ ОТГОВОРИ!
                  колега ще ме извиняваш, но не е задължително да пишеш по темата, още повече, че не видях някаква категорична позиция (от рода "Да вземаи" или "не в никакъв случай").

Това, че си газаджия и имаш понятие от нещата повече отколкото средностатистическия съфорумец е хубаво и всеки ти е благодарен за мнението, но просто така да пишем по темата няма смисъл.
                  Колегата VFTI излага аргумети за и против решението му и невиждам какво лошо има в това.

към колегата JORDI - и по безсмислени теми има можеш да бъдеш сигурен, според мен е добре в тази да се следи развитието на газовата уредба - така ще знаем плюсове и минуси на АГУ настаро (разбира се от една не може да се вадят изводи)

Та идеята ми беше - оставете колегата VFTI да се радва на придобивката си и нека той сподели впечатления от нея.

Наздраве!
                  Honda CB 500
                  Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                  Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                  Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Working...
                  X