Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да се похваля!!

От един ден и аз съм с газова уредба!!!По-скоро газов инжекцион!Славгаз е системата монтирах си всичко сам и в момента остават само някои леки корекции да се направят!!Дано не дава ядове
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Честито и дано да няма проблеми.

П.С. 1.04лв. е литър
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Стискаме палци за безаварийни и евтини километри!
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Дано да е така!!!Вече и проблемите почнаха защо не казвате ,че на тия алфи редуктор изпарителя трябва да се върже паралелно на радятора за парното а не последователно на същия!?Все пак несе чуствам зле че съм го збъркал след работа ще сложа троиници и ще стане!
        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Че кво като е последователно? Мойта бившата си вървеше така доста годинки и си беше ОК, все пак тва не е Лада...

Иначе поздрави, я кажи как настрои ГИ-то!
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
            Че кво като е последователно?
            Нали на парното има кранче. Като затвори (кранчето)...не спира ли и притока към изпарителя. Не съм сигурен в това което пиша , но така мисля.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Ooooo има кранче и още как! В една друга тема споделих какви ядове ядох с това последователно свързване Задължително си сложи тройник защото трябва да краш само на топло парното а пък това за лятото малко трудно.
              Alfa Romeo 166 2.4 jtd 04'г.
              ex..Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd 00'г. ex..Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 94'г.

Comment

Working...
              X