Известие

Collapse
No announcement yet.

RQ: Мнения за Blue Force на Петрол

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• RQ: Мнения за Blue Force на Петрол

Здравейте Колеги,

Зареждал ли е някой от въпросната газ на Петрол. Заслужават ли си 2-те стотинки в повече.

От скоро си имам бутилка в багажника и още се чудя с какво да храня дзвера

А и сега ми е паднало, я споделете конкретни бензиностанции в Сф, от които сте доволни и от качество и количество на газта.

Хайде със здраве.
    Alfa Romeo 146 TS 1.4 '98 + ГИ Stefanelli

Не си струва - газ само на Лукойл.......никога на ОМВ, бензин само на Шел.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
      ...никога на ОМВ, бензин само на Шел.....
      Що? Чувал съм, че OMV зареждат от Румъния, а техния петрол е по-качествен от Руския. Аз съм доволен от газта на OMV, от Лукойл ми дава по-голям разход. На Шел до колкото знам от слухове е най-зле горивото. А тази блуфорз ми даде най-голям разход е вървеше една идея повече, но може и да си внушавам.
      146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Първоначално публикувано от ssveto
        ...Чувал съм, че OMV зареждат от Румъния, а техния петрол е по-качествен от Руския...
        И в какво по-точно се изразява по-високото качество на петрола Аз си мисля, че петролът си е петрол, а качеството на неговите продукти зависи вече от технологиите на производство при различните рафинерии

Иначе по темата, аз нямам опит с газта, но мой приятел зарежда вече само на ЕКО-елда, защото твърди, че изминава повече километри в сравнение с газта от други бензиностанции. Само като информация това. Не казвам, че на еко-то газта е най-добрата въобще
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Еее, не съм експерт по петрола! Но не един път съм чувал, че румънците добиват по-качествен петрол от руснаците.
          По-качествен петрол -> по-качествени крайни продукти! Рафинирията ни в Бургас преработвала основно Руски петрол - по-евтин и с по-ниско качество - по-голяма печалба
          Познати зареждали в Румъния, са много по-доволни в сравнение с родните ни горива.
          146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

...
            абее
            да ама не
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Що? Чувал съм, че OMV зареждат от Румъния, а техния петрол е по-качествен от Руския. Аз съм доволен от газта на OMV, от Лукойл ми дава по-голям разход. На Шел до колкото знам от слухове е най-зле горивото. А тази блуфорз ми даде най-голям разход е вървеше една идея повече, но може и да си внушавам.
              Не говоря за качеството им.....нямам впечатления от него.....а за това че само ОМВ на два пъти успяха да ми сипят 35 литра газ в 30 литров рез......даже и вафли не си взимам оттам.....само кенефите им посещавам, и то не защото са готини.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Всичко е търговски трик, на Петрол им правят изкуствено дишане и дефибрилации . . държат пазара като умрял свещта
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Да кажа и аз по темата! И аз дълго се чудих, аджеба, струва ли си тая газ на Петрол и един ден реших да опитам- от тогава само там зареждам Разликата е точно тия 10%, които ги обявяват в рекламата ни повече ни по- малко...
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                    Да кажа и аз по темата! И аз дълго се чудих, аджеба, струва ли си тая газ на Петрол и един ден реших да опитам- от тогава само там зареждам Разликата е точно тия 10%, които ги обявяват в рекламата ни повече ни по- малко...
                    а върви ли като бесен гоуф 3?

Comment

[quote=търтей]
                      Първоначално публикувано от "Mind_Control":3l0v5fjy
                      а върви ли като бесен гоуф 3? [/quote:3l0v5fjy]

страх ме е да я настъпя до край..
                      Lexus IS200

Comment

Не говоря за качеството им.....нямам впечатления от него.....а за това че само ОМВ на два пъти успяха да ми сипят 35 литра газ в 30 литров рез......даже и вафли не си взимам оттам.....само кенефите им посещавам, и то не защото са готини.....
                        Интересно, е че тези литри, които ти сипват в повече, са само на определени OMV-та. Да кажа за хората от София, OMV-Надежда, 3 от 3 пъти ми напълниха бутилката с 3-4литра от горе. Причината да не направя проблем, е че нямам технически преглед на бутилката и може и аз да излезна виновен. На OMV-Люлин, вече 10 пъти пълня до горе и си е напълно в нормалните граници.
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

[quote=Mind_Control][quote="търтей":57ixsfz0]
                          Първоначално публикувано от "Mind_Control":57ixsfz0
                          а върви ли като бесен гоуф 3? [/quote:57ixsfz0]

страх ме е да я настъпя до край.. [/quote:57ixsfz0]

ОФФ некой да е попадал на тая реклама качена в нета?
                          много ми трябва

Comment

Не знам къде каква газ има , аз лично не сипвам само на ОМВ. Но само за инфо и напомняне: СЛОЖЕТЕ СИ В РЕД ДОКУМЕНТИТЕ И ПРЕГЛЕДИТЕ НА АГУ!!! от няколко дни започна пак кампания и големите фирми отказват да зареждат коли без годишни пригледи и стикери! Не си правете майтап това си е за вас!
                            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                            Автогаз сервиз-
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

разбрах намека!
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Working...
                              X