Известие

Collapse
No announcement yet.

колата изведнъж спря ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колата изведнъж спря ?

Ситуазията беше следната колата е с ГИ Фобос едвам прехвърли на газ явно свърши бензина но въпреки това прехвърли на газ колата въвря около 5 км и след това изведнъж спря дръпнаха ме до бензиностанцията сложих газ бензин но не можа да запали мисля че е бензиновата помпа но не знам някой ако може да помага
    Благодаря !!!
    146 boxer -Малкото SUBARU :P

Comment

Ами сигурно найстина ти е заминала бензиновата помпа, ако си я оставил на сухо.. Но дори при това положение би трябвало да запали на газ, макар и трудно ако е студена, но сега е топло така, че проблемът сигурно е някъде другаде, но не и в бензиновата помпа.
      Lexus IS200

Comment

едвали е от друго тя работеше на газ и сле дтова спря внезапно а на газ немога да я запаля защото е ГИ

Comment

Колега това което обясняваш е доста оскъдно ,но ако няма кой да го направи се пробвай ти- Виж дали имаш ток на свещите , и намери и провери централните бушони 30-40А- доколкото помня са пред шофьорското място в коша в кутийка. Другото което ми идва на ум е проблем с контактен ключ- защото от него излиза захранването за централното реле което ти управлява и запалването и релето на помпата . Мисля ,че проблема не е в бензина защото колата е загаснала на газ! Провери запалителна система!
          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
          Автогаз сервиз-
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

вчера проверих помпата ток има по кабелите извадих и маркучите и въртях на стартер но никава реакция заова сън на 90% че е помпата вие какво ще кажете !!!

Comment

Дерзай
              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
              Автогаз сервиз-
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Working...
              X