Известие

Collapse
No announcement yet.

Хора помогнете моля!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хора помогнете моля!

Много се радвам,че съществува този форум, че тук мога да намеря такива яки хора,но имам много голям проблем с моята Алфа 155 1.8 TS 8v и ако успеете да ми помогнете ще се радвам много.
    Имах обикновенна ГУ и я смених с газов инжекцион.Колата със старата газ раб.прекрасно-на бензин също,а сега с този газ работи променливо.
    Между 1500/2000 об.притърпва напред-назад ще ти счупи врата.На бензин в същите об.се усещасъвсем слабо-минимално,но на газ е много.Мислех че проблема е в свещите,но не е.Смених и кабелите,но пак същото.
    Кажете ми какво да направя,към кого да се обърна-много съм отчаян тя ми е слабост-не бих я сменил и за ферари!
    KOITO RAZBIRA NA 155 SE SPIRA

Местя темата в газовият раздел.
    Добре дошъл колега.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

приятелю отиди при този който ти е слагал инжекциона и му кажи да то го настрои както трябва аз имах същия проблем
      146 boxer -Малкото SUBARU :P

Comment

Какъв е газовия инж.
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Re: Хора помогнете моля!

Първоначално публикувано от VENZAKIS
          Колата със старата газ раб.прекрасно-на бензин също,а сега с този газ работи променливо.
          За какъв дявол ще сменяш уредба, която си работи

Първоначално публикувано от VENZAKIS
          тя ми е слабост-не бих я сменил и за ферари!
          Тука малко послъга

Който ти е сложил уредбата да си я оправя, за всеки случай може да и направиш и една диагностика преди да започнеш да го тровиш
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

???

Няма причини ГИ да не работи значително по-добре от конв.уредба!Просто настройките не са ти извършени кадърно. И това е задължение поне с определен пробег гаранция от сервиза извършил монтажа на уредбата!Така че трябва от това да започнеш!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от robygas
              Какъв е газовия инж.
              Газовият инжекцион е edsyjet

Comment

Re: Хора помогнете моля!

За какъв дявол ще сменяш уредба, която си работи

Разликата м/у предишната газ и тази е голяма.Вървенето на колата е много по-добро и сега усещам че карам Алфа .
                Преди като пусна климата със старата газова на градско каране колата загряваше-а сега се държи перфектно,като изключим клатенето.

Comment

Working...
                X