Известие

Collapse
No announcement yet.

не бяга на газ,алфетката ми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не бяга на газ,алфетката ми

алфата ми е 1.6 т. с. с газ инж. в4ера както си карах извън града,колата заби муцуната,аз веднага я усетих и я пуснах на бензин,и продължих. значи като пали на бенз. при включването на газ мотора заглъхва и загасва. не е запушена системата. някой може ли да каже кво може да и е станало.
    Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
    Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Ей ся кат хвърлим боба и ще ти кажем....
    Глупости, нали се сещаш че по този начин зададен въпроса - няма да получи адекватен отговор, може да ти се е преебал компа на ГИ, а може просто да ти е свършила газта в бутилката, между тия две причини има още около 99 възможности...
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

газ има в бутилката кам 10-15л. от компа на газта може ли да замине при смяна на акумолаторите ,,значи бях на палатка на един язовир,тай като колоните ми се по мощни на колата,и си носих стар акум. зареден но не на 100 процента,и го сложих на колата,,, та дали може при появата на по слабия ток да е прецакал компа на газта. а надругия ден си зака4их здравия(моят си) потеглих си карах на газ,и проблема се появи касно вечерта.

Comment

Ръгай на бензин - нема да имаш проблеми!!!

Comment

не,май ще премина на навтичка jtd/ td.

Comment

Там са други болките ....

Comment

Първоначално публикувано от alfozo Покажи съобщение
              не,май ще премина на навтичка jtd/ td.
              Е тогава ще я втасаш закачай я на компа при някой газаджия и ще изкочи проблема
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

При откачане на акомулатора, повечето инж. с-ми си забравят настройките. !!
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Ето видя ли че изкочи, robygas ти го обясни човека - бегом на компа.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

ок мерси за сега,утре сам при газаджиите

Comment

алфичката отново полетя на газ,компа на газта беше отазал,тотално подновиха ми го с друг сега. стария за ремонт в пловдив,за сега всико е наред, даже по път за казанлък,наказах едно ауди А6 2.5ТД ,хо все пак си беше тромавко

Comment

ОПААААААААААА......
                        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                        Автогаз сервиз-
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                          ОПААААААААААА......
                          И моят комп е за смяна. Вече все по-често колата не пали сутрин и гасне. Освен това на газ върви доста по-зле от на бенз. На бенз. мога да се опъвам даже и на Кайен турбо
                          2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                          X