Известие

Collapse
No announcement yet.

146 1.7 боксер или ТI ???? вапрос за газ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 146 1.7 боксер или ТI ???? вапрос за газ

Здравеите колеги най накрая посъбрах парици за една алфа 146 1.7 16V или TI . та вапроса ми е , понеже съм студент и финансите ми са поограничени съм принуден да слагам газ ( въпреки че не искам) та да попитам за тия модели ГИ или обикновенна газ да слагам . А съм твърдо решен това да е колата + тва съм влюбен в нея ( само жената да не разбира че ) Поздрави

Прочети внимателно раздела за 145/146 и виж основните разлики в моторите. Едната се произвежда до 12.96г. (1.7), а другата до 2000г. Разликата между боксер и т.с. е голяма от към подръжка. Кабели и свещи за т.с. мотора са 500 лв.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
      Здравеите колеги най накрая посъбрах парици за една алфа 146 1.7 16V или TI . Поздрави
      не знам какво е T.I., но както каза колегата единия мотор няма нищо общо с другия .Както и уредбите за тях!
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

TI (QV) - 2.0 16V - 150/155 к.с.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
          TI (QV) - 2.0 16V - 150/155 к.с.
          Искам да съм беден студент!!!
          Автогаз сервиз-

Comment

Раздела 145/146 съм го изчел целият !!! Запознат съм с двата мотора и за това питам . Повоче клона към ГИ , искам мнението ви защото вие карате на газ и знаете по добре от мен .

Comment

Добре де, щом искаш Г.И. ,няма значение /поне за мен/ с какъв мотор си!
              Автогаз сервиз-

Comment

първо си намери такава сравнително рядка кола и като вкараш една камара време и пари в ремонти и консумативи сам ще прецениш дали искаш да и надупчиш хубавите колектори и да сложиш бойлер в багажника.
                точка

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                  не знам какво е T.I., но както каза колегата единия мотор няма нищо общо с другия .Както и уредбите за тях!
                  TI означава Turizmo Internationale
                  1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                  и делта

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs1991 Покажи съобщение
                    TI означава Turizmo Internationale
                    Извинявам се на колегите познавачи , но невежеството ми е продиктувано от това ,че за газ идват сравнително масовите коли, а не бутиковите ,пък и не знам бутиков автомобил да се кара от "беден студент на газ"? ,но никога не е късно това да се види .
                    Автогаз сервиз-

Comment

Гледаи сега чак пък беден не , ама сам се издържам , а и кола .Ама не знам може и да мине без газ аз питам за инфо

Comment

Гледаи сега чак пък беден не , ама сам се издържам , а и кола .Ама не знам може и да мине без газ аз питам за инфо
                        Зависи колко караш, но като цяло трудно се намират запазени TI/QV-та. А и като сложиш ГАС ще стане като 156 с ГАС Ако не караш много си карай на бензин, но ако караш доста и на гас ще ти се върже дебело. Като цяло 300 лв минимум ще ти струва на месец за колата.
                        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                        Opel Astra J GTC

Comment

Колега и аз съм "беден студент" не карам много и затова си взех 146 дизелче. Вярно не върви много, но върви достатъчно и не дава висок разход (под 8 ) като TI (чувам от колегите под 10 няма шанс)
                          Last edited by soldier; d.m.y г., 13:39.

Comment

Аз се отказах от QV/TI намерих си едно боксерче 1.7 16в .То по принцин повече боксера си харесвам .Пък ще видим ако издържам на безнина добре , ако не тогава ще му мисля

Comment

Аз се отказах от QV/TI намерих си едно боксерче 1.7 16в .То по принцин повече боксера си харесвам .Пък ще видим ако издържам на безнина добре , ако не тогава ще му мисля
                              Здравей колега,ще ти кажа слагай си Г.И. и карай по живо и здраво колицата си,и да не ти пука колко е бензина.
                              Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
                              Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Working...
                              X