Известие

Collapse
No announcement yet.

156 1.8 на обикновена газ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 1.8 на обикновена газ?

Значи момчета имам готова газова и само чака слагане в колата! Питанията ми са следните:
    - Освен емулатора- трябва ли ми още някаква електроника да кича по колата?
    - Откъде мога да си взема метални колектрои за да не ме остави на пътя ако гръмне?
    Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!

ммммм идеята не е добра, не че не става, но ще береш ядове....а и разхода няма да ти хареса
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Радвам се да те чуя отново
      Подкрепям напълно изказването! Не съм чувал този мотор да има метални колектори.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
        Радвам се да те чуя отново
        Подкрепям напълно изказването! Не съм чувал този мотор да има метални колектори.
        аз също съм с обикновена газова ама на 146 пак 1.8 ама вече на 3 или 4 пъти гръмва ама слабичко слава богу а уж има доста електроника около газова ама незнам на кое как се вика и като се пребера дирекно изчезва от колата и се слага ГИ
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
        www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
          аз също съм с обикновена газова ама на 146 пак 1.8 ама вече на 3 или 4 пъти гръмва ама слабичко слава богу а уж има доста електроника около газова ама незнам на кое как се вика и като се пребера дирекно изчезва от колата и се слага ГИ
          E то е щото в Кандахар емного топло и въздуха е разреден...........
          Автогаз сервиз-

Comment

E то е щото в Кандахар емного топло и въздуха е разреден...........
            ее то не в кандахар бре

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
              ммммм идеята не е добра, не че не става, но ще береш ядове....а и разхода няма да ти хареса
              Напълно подкрепям.
              ЕКУ-то е доста капризно към емулатор на дюзите.Дори с някои модели ГИ отчита грешка във веригата на дюзите.Не ти свети лампата,но при диагностика излиза.

Като цяло ще съсипеш колата с обикновена газова.
              Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
              Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Да, и с някои модели ГИ не липсват грижи, а с обикновена газова...
                2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщение
                  Значи момчета имам готова газова и само чака слагане в колата! Питанията ми са следните:
                  - Освен емулатора- трябва ли ми още някаква електроника да кича по колата?
                  - Откъде мога да си взема метални колектрои за да не ме остави на пътя ако гръмне?
                  Дори да сложиш метални колектори, пак ще гръмне.
                  Много са големи колекторите, като охлюви са и ще събират много газ. В един момент когато обеднее или се получи статично напрежение, ще стане

Продай това, което си купил и си сложи ГИ, поне няма да луднеш от ремонти.
                  С обикновено АГУ задължително ще трябва да смениш колекторите, свещите и кабелите, както и да си сигурен, че бобините няма да кихнат. Ако приемем, че си набавиш първите няколко неща, то под 1000 лв. няма да минеш и то с колектор 2-ра употреба. За тази цена ще си сложиш ГИ и
                  sigpic

Comment

ясно момчета... ама драмата е че сега парите са мн мн кът ;( има ли някой сервиз, където да слагат лизингова ГИ?
                    Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!

Comment

ясно момчета... ама драмата е че сега парите са мн мн кът ;( има ли някой сервиз, където да слагат лизингова ГИ?
                      аз знам тук едно място до карлово слагат лизингови работят с ГИ на Фобус ама незнам с какви други незнам а кои са наи добри за нашите колички да кажат разбиращите от тези неща

Comment

Доколкото съм забелязал, повечето големи сервизи работят с BRS или TBI.
                        За предпочитане е втората компания.
                        sigpic

Comment

На всички, които плашат колегата да не си слага обикновена газова уредба препоръчвам горещо да прочетат това внимателно.
                          Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

Първоначално публикувано от yovi Покажи съобщение
                            На всички, които плашат колегата да не си слага обикновена газова уредба препоръчвам горещо да прочетат това внимателно.
                            Като почна да правя каци , със сигурност ще ти се обадя! Засега правя автомобили....
                            Автогаз сервиз-

Comment

Като почна да правя каци , със сигурност ще ти се обадя! Засега правя автомобили....
                              Благодаря, няма нужда. И автомобилите, като каците, трябва да се правят от майстори.
                              Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

Working...
                              X