Известие

Collapse
No announcement yet.

Афла 147 газов инж....???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Афла 147 газов инж....???

Здравейте!!!
    Както бях споменал в една друга тема обмислям да си купя алфа 147 2.0 селеспеед. Та въпросът ми е дали ще бъде удачно да и сложа газов инж? Колата ще я карам главно градско и смятам че този двг много ще гори.
    Благодаря.

Градско е много относително казано има градове и "градове".Разхода си е приличен за 2000 кубика,а относно ГИ аз си сложих и не съжелявам разхода ми е добре и съм сметнал,че за по-малко от 10 000км ще съм си я избил.
    Un Amore Grande!
    Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
    Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
    http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

От човек който притежава 147 1.6 знам, че разликата в разхода на 1.6 и 2.0 градско не е голяма (около 1.5-2л/100км) Колата ще се кара в Пловдив!
      Задавам въпроса понеже четох в един друг форум, че италянските коли понякога имали проблеми с ГИ и понеже не разбирам почти нищо от тези неща реших да питам.

Comment

Първоначално публикувано от borislav87 Покажи съобщение
        италянските коли понякога имали проблеми с ГИ .

При "добър МАЙСТОР" всеки автомобил ще има проблеми.
        Аз съм с ГИ "Ландиренцо" и за сега 6000км. нямам оплаквания.
        Alfa Mito 1.4
        156 2.0 155 ex
        156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

И аз доста минах вече и съм супер доволен.
          Un Amore Grande!
          Alfa Romeo 147t.s. 2002sigpic
          Skoda Favorit 94 с АГУ (ама не инж. )
          http://www.bokota.snimka.bg/album.ph...=6687668&lp=30

Comment

Дали е италиянка или унгарка, от газ до газ, от кола до кола, от майстор до майстор, знаеш каква е разликата. Аз съм от София, но ходих до Пловдив да ми монтират ГИ и съм супер доволен. Като стигнеш до момента за газ, свиркай ще бъдеш упътен.
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

А къде и кой ги прави твзи неща в Пловдив дайте ми адрес телефон име на този човек че сам ГИ и немогат да ми го настрочт
              Благодаря ви колеги
              146 boxer -Малкото SUBARU :P

Comment

никой ли не знае ?
                146 boxer -Малкото SUBARU :P

Comment

borislav , по добре си търси кола с ръчна скоростна кутия . С тоя селеспиид в такъв филм можеш да се вкараш........

Comment

2002 вече не би трябвало да е "филм" селеспийда. Големи грижи може да има при по-ранните версии.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от borislav87 Покажи съобщение
                      Задавам въпроса понеже четох в един друг форум, че италянските коли понякога имали проблеми с ГИ и понеже не разбирам почти нищо от тези неща реших да питам.
                      Ако е сложена кадърно, и колата се подържа, няма никакви ядове - вече 29000 към карам с БСМ и никакви ядове.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                      X