Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли смисъл

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли смисъл

Здравеите колеги!Искам да задам един тъп въпрос.Има ли смисъл да си сложа обикновена газова а не газов инжекцион(мноо пара тоз инжекцион бре ).Аз карам предимно градско и с този бензин едвам се издържа .А газ4ицата ако ми дава към 13-14 в града 6е е идеално
    Alfa Romeo 145 1.4 TS Junior '99 103 hp

Има смисъл, ако си с метални колекторни тръби! Но за конвекционална уредба си намери добър майстор! Струва ми се обаче, че твоята е с пластмасови колектори и ако е така бих ти препоръчал само ГИ! Успех!!!
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Аз правя тази сметка, ако колата ми харчи средно 12 в града при бензин 2.32лв. 27лв. на 100км, или за 10 000км 2784лв., газ 1.28лв. 15лв. на 100км, или за 10 000км 1536, разликата е 1248лв. колкото моя ГИ
      sigpic
      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
      0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
        Има смисъл, ако си с метални колекторни тръби! Но за конвекционална уредба си намери добър майстор! Струва ми се обаче, че твоята е с пластмасови колектори и ако е така бих ти препоръчал само ГИ! Успех!!!
        А как да разбера дали е с метални тръби или е с пластмасови.Колата е тази от подписа .Какви проблеми се полу4ават при АГУ с платмасови?ГИ ми е скъпо 6ото колата 6те се продава лятото и няма сми
        Alfa Romeo 145 1.4 TS Junior '99 103 hp

Comment

Смисъл има, обаче наистина трябва добър майстор на мен ми харчеше 12 градско и 12 извънградско (не знам защо, но определено 1,4 т.с харчи по-малко от моя боксер
          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996

Comment

Смисъл винаги има, и ядове ще има...а 1.4 си е ламя очаквай разход 14 градко и 9 на дълго /с конвенционална АГУ/ - сложи си ГИ, това е моят съвет.
            Обаче темата вече е теглена и разтегляна многократно из форума, има един магически бутон "търсене" и както казваше еидн стар джедай "Там е истината млади ученико!"
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от vv Покажи съобщение
              Какви проблеми се полу4ават при АГУ с платмасови?ГИ ми е скъпо 6ото колата 6те се продава лятото и няма сми
              ГИ.щото като гръмне няма да имаш мотор,и ще трябва лятото да продаваш само ламарини.
              Alfa Mito 1.4
              156 2.0 155 ex
              156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                ГИ.щото като гръмне няма да имаш мотор,и ще трябва лятото да продаваш само ламарини.
                Айде бе. Стига с тия крайни изказвания бре хора. Аз как 3 години си карам и си свиркам с обикновена. Истината е много внимателно да се избере майстор, че иначе верно ше се берат ядове. Иначе разхода е 12-13 градско и 9 извънградско
                166, 2.4 JTD'00

Comment

Г.И слагай,като караш,ще му избиеш цената.
                  Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
                  Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

По добре Г.И.Обикновенната ще ти даде по голям разход и повече проблеми.Но и за Г.И. тьрси добьр майстор.
                    ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
                      Айде бе. Стига с тия крайни изказвания бре хора.

По-добре крайни отколкото после да съжалява,и да псува че алфите били много трошливи.
                      Alfa Mito 1.4
                      156 2.0 155 ex
                      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от vv Покажи съобщение
                        А как да разбера дали е с метални тръби или е с пластмасови.Колата е тази от подписа .Какви проблеми се полу4ават при АГУ с платмасови?ГИ ми е скъпо 6ото колата 6те се продава лятото и няма сми
                        щом ще я продаваш ако и сложиш ГИ със сигурност ще влезеш вътре с парите.нали знаеш че българинът си е сиромах и няма пари за ново ,а като му падне нещо по-хубаво на сносна цена започват предразсъдаците,ама тя щом я продава толкова бързо след газифицирането и тя нещо и има и т.н.

Comment

Като искаш газ,изхвърли тс и сложи стария добър боксер 1.4 и няма да имаш проблеми.Хем тегли по яко на газ,хем е по икономичен,хем е по прост за обслужване и реглаж. моя ми харчи 10 градско и 8-9 извънградско при 120-150км/ч.ТС е добър,но само за бензин.При газ е пълна трагедия.Не е виновен двигателя.Просто е създаден да се кара на бензин.Там му е силата.За газ-забрави.За икономията ще платиш скъпо с ремонти.Сам решавай
                          Last edited by mordohy; d.m.y г., 01:56. Основание: правописни грешки
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Като искаш газ,изхвърли тс и сложи стария добър боксер 1.4 и няма да имаш проблеми.Хем тегли по яко на газ,хем е по икономичен,хем е по прост за обслужване и реглаж. моя ми харчи 10 градско и 8-9 извънградско при 120-150км/ч.ТС е добър,но само за бензин.При газ е пълна трагедия.Не е виновен двигателя.Просто е създаден да се кара на бензин.Там му е силата.За газ-забрави.За икономията ще платиш скъпо с ремонти.Сам решавай
                            Ще се опиташ ли да защитиш мнението си с някакви факти? Какви ремонти го очакват? Конкретно, ако може.
                            Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

Working...
                            X