Известие

Collapse
No announcement yet.

Газова на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Газова на 146

Здравейте, нов съм в клуба на Алфа. На скоро си взех една 146 1.6 туинспарк 2000 г. с монтирана в завода газова на BRC/газов инжекцион/. При обороти над 2000 работи идеално и на газ и на бензин, но под 2000 гасне на газ. Ходих до сервиза на BRC в Пловдив но то там започнаха да ми говорят за космически цифри още преди да са видяли колата. Моля ако някой може да ме носочи към газаджия който няма да ми поиска пари като за нова газова още преди да погледне.

Има цял раздел "Алфи на газ" ... Там потърси колегата Янис (qnis3) примерно, той е в Пловдивския район доколкото знам...

AR 145 QV '97

Comment

Първоначално публикувано от Deemer Покажи съобщение
      Здравейте, нов съм в клуба на Алфа. На скоро си взех една 146 1.6 туинспарк 2000 г. с монтирана в завода газова на BRC/газов инжекцион/. При обороти над 2000 работи идеално и на газ и на бензин, но под 2000 гасне на газ. Ходих до сервиза на BRC в Пловдив но то там започнаха да ми говорят за космически цифри още преди да са видяли колата. Моля ако някой може да ме носочи към газаджия който няма да ми поиска пари като за нова газова още преди да погледне.
      дай малко кординати

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
        дай малко кординати
        0885599632

Comment

Първоначално публикувано от Deemer Покажи съобщение
          0885599632
          имах предвид населено място

Comment

Working...
          X