Известие

Collapse
No announcement yet.

Гадните цени на газа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

92ст.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Айде още може!
      За бога, братя, не зареждайте! Да пада, да пада...
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

И какво сега -Трябва да смениме темата- Готините цени на газа!
        Лошото по мой наблюдения е ,че за да свалят цената, не правят правилното съотношение м/у пропан и бутан и колите масово се оплакват от разход и невървене.
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

До тук добре, какво правят 3ст. още , иначе си мисля, при бензин 1.69лв. трябва да е ~0.75-0.80лв., но да не бъдем максималисти, разлика от 1лв. няма как, при толкова ниски цени на бенз, а разхода ми се качи доста поне на мен, до сега ~12, сега отивам на 14-15...
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

Осъдени сме да патим от горивата в България. Както и от доста други неща де...
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Е сега вече е малко по добре бензина е 1.66,а газта 0.88 вече всички трябва да са по доволни!
              sigpicAlfa Romeo
              145 2.0 16V T.SPARK(+.....)
              Не е важно как стоиш до колата си,важно е как я караш!!!

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
                Само едно уточнение за картата на Лукойл.За газ отстъпката е 2 ст/литър, а за бензините и нафтата е 5ст!
                И още едно : само при плащане в брой.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

не вярвам да е за дълго.

Comment

Исках да ви провокирам да се замислите над нещо друго -мани ги газаджийте и кошниците които караме - кой и как ни ебава, и печели от единствената алтернатива за гориво, при положение ,че се говори за световна криза за горива ,за озонова дупка, за дотаций за хората избрали алтернативни горива и.т.н./Това всичкото не -тук/
                    ПП.- Има ли някой представа колко струва 1л. Пропан-бутан до станцията ?!? около 0.40ст. с ДДС
                    Извинете ме за изразите!!!!
                    Last edited by robygas; d.m.y г., 17:23.
                    Автогаз сервиз-

Comment

Еми... В братска Холандия не е така със сигурност. И газта си им е наред, и не ги цакат с цената сигурно толкоз, и вероятно имат облекчения за газовите коли. Ама тука- квото дадат, това е. Само ще се ядосваме.

Извинен си за изразите!
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                        ПП.- Има ли някой представа колко струва 1л. Пропан-бутан до станцията ?!? около 0.40ст. с ДДС
                        Па нормално бре - към 100 и кусур процента надценка си е нормално за БГ, при положение че повечето авточасти се харчат и с по голяма.......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Па нормално бре - към 100 и кусур процента надценка си е нормално за БГ, при положение че повечето авточасти се харчат и с по голяма.......
                          Може и да си прав ,но това е въпрос на друг спор. Само ,че се замисли една нормална кола която налива около 2000лв. гориво на година- дали дава същите пари за части???
                          Автогаз сервиз-

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                            Исках да ви провокирам да се замислите над нещо друго -мани ги газаджийте и кошниците които караме - кой и как ни ебава, и печели от единствената алтернатива за гориво, при положение ,че се говори за световна криза за горива ,за озонова дупка, за дотаций за хората избрали алтернативни горива и.т.н./Това всичкото не -тук/
                            то не само с газта,в момента в т.маркет се продава пералня за около 500лв + прахосмукачка+прах за пране ариел 5кг+ваучер за 40лв,а преди 10дена цената на пералнята е около 600лв.направи си сметка на кви пари е дошла в магазина?

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                              До тук добре, какво правят 3ст. още , иначе си мисля, при бензин 1.69лв. трябва да е ~0.75-0.80лв., но да не бъдем максималисти, разлика от 1лв. няма как, при толкова ниски цени на бенз, а разхода ми се качи доста поне на мен, до сега ~12, сега отивам на 14-15...
                              Това градско ли, честито ти газово!

Щото аз смятам 12-13 за нормален градски разход а 9-10 нормален извън, но баща ми докарва много по добри стойности на моята кола, като аз не карам особено агресивно.

П.П.: не бях сипвал газ от 3 и нещо месеца и кат сипах 21 литра за малко под 20лв си помислих че са се объркали нещо

По повод последните постове: в Германия цените на горивата са близки до нашите, но там се включва и данъка. в практикер си купих климатик за 600лв с монтаж преди 3-4-5мес. не на промоция залежал модел уж, гледам го сега 689лв на промоция +50 монтаж +20лв някви тампони от жигула дет майсторите ще ти предложат ако не искаш да подскача целия блок от вибрацийте.
                              Last edited by lord_chuldarkar; d.m.y г., 14:33.
                              Honda CB 500
                              Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                              Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                              Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar Покажи съобщение
                                Това градско ли, честито ти газово!

Щото аз смятам 12-13 за нормален градски разход а 9-10 нормален извън, но баща ми докарва много по добри стойности на моята кола, като аз не карам особено агресивно.
                                .
                                Ами и аз не карам агресивно, над 3000 много рядко, то под 11-12 не ми пада градско, на час пик отивам 14, извън съм карал само 2 ~9-10 отива
                                sigpic
                                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                                0889 636 093

Comment

Working...
                                X