Известие

Collapse
No announcement yet.

възможно ли е ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• възможно ли е ?

Здравейте колеги!!
    Имам следният въпрос.... има ли логика като си сложих обикновена газова уредба да ми се "скопи" колата дори когато я карам на бензин..... или проблема е някъде другаде.....!!!
    sigpicЕХ-alfa romeo 155 1.7t.s 8v с АГУ

Вероятно имаш подпушени дюзи.Покарай повечко на бензин или пробвай с добавка.
    ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

Първоначално публикувано от mont78 Покажи съобщение
      Здравейте колеги!!
      Имам следният въпрос.... има ли логика като си сложих обикновена газова уредба да ми се "скопи" колата дори когато я карам на бензин..... или проблема е някъде другаде.....!!!
      Възможно е при "кадърен" монтаж.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Възможно ли е като гърмеше (преди да сменя свещите) да се е повредил някой датчик или нещо друго.....какви са симптомите при "свършил" дебитомер или ламбда сонда?

Comment

ммм колата започва да не ти върви и да харчи много ........ а иначе е възможно от гърменето да ти е огънала дебитомер .............. аз от мн скоро съм с алфа но на една 318ис 3 пути сменях заради тия гурмежи ............... ама алфите не ги знам по добре почакаи по компетентен отговор ,,,,,,,,,,, аиде брат и дано всичко да се опраи

Comment

А на газ,как е!Още споставяне на газовата ли започнаха проблемите?
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

истината е че нямам никакви проблеми с газовата. Работи перфектно.А и на бензин е като часовник само където имам чувството че не набира както трябва. Защо ли?

Comment

Първоначално публикувано от mont78 Покажи съобщение
                истината е че нямам никакви проблеми с газовата. Работи перфектно.А и на бензин е като часовник само където имам чувството че не набира както трябва. Защо ли?
                здрасти грешнико газаджийски.извини ме че използвам такова определение но,има 1на поговорка че икономията е майка на мизерията а мизерията е майка на разврата,при теб и при всички други като теб и мен дето карат на газ за по-малко всцепление на портофейлът ,си е типично.винаги нещо първично създадено,правилно или не,то то си остава винаги като основа или модел по който се гради всичко останало.а сего по-директно.колата започва да дава грешки при пиемане на горивото и съответно го показва във вида на -бум,тряс,мудност до определено време и т.нт.а и по принцип алфата е мудна при ниски обороти и при по-ряско ускоряване.може да ме плюят,псуват всички членове на клубът,на форума,симпатизанти,потърпевши,разбирачи или мислищи се за такива но,няма свещи,кабели,реглаж,майсторско умение,бедна или богата смес,просто алфа не е за газ.това е.

Comment

малко със закъснение. единственото нещо за което човек може да е сигурен че е плод на неговото съществуване е,като стане от кенефа и се обърне да пусне водата ,и види че има защо да я пуска,то със сигурност си е негова творба ,всичко друго е предположения и доловки+съвпадки от които се извлича полза но по някога.нищо лично.

Comment

galinves71 да не си ял нещо развалено къде се отплесна бе друже моята като е на газ и си върви?
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                      galinves71 да не си ял нещо развалено къде се отплесна бе друже моята като е на газ и си върви?
                      нека да е така,нали това си иска.

Comment

Клозетната тема е станала бая обширна,но колегата изкаше мнение и съвет.Колега,за две неща се сещам:първо ако са ти сложили кихалка с по яка пружина и ти души мотора.Второ,по разпространеното,но на което никой не обръща внимание е симулатора и по точно релето в него.Елиминирай едно по едно и има голяма вероятност да откриеш от къде е.Моята върви перфектно на газ,но им разкатах фамилията и на клапата и на симулатора.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                        X