Колеги колата ми е взех от Италия с монтирана метанова уредба там. Колата винаги е страдала от детонации в колектора, но има монтирани две кихалки една пред дебитомера с гумен пръстен и една отстрани на колектора. Оригиналната кихалка изкара доста дълго време, но откакто почнах да слагам такива купени от българско се видях в чудо. Няма и за по две седмици и така се скапват че направо се чува въздуха как свисти (не затварят плътно вече).
Та въпроса ми е ако може някои да ми каже откъде мога да си намеря качествена кихалка (такава за колектора с клапа)? От Враца съм но бих се разходил и до София стига да знам каде ще намеря такава като оригиналната която имах на колата. Уредбата ми е обикновенна BRC Blitz с ламбда контрол.
Та въпроса ми е ако може някои да ми каже откъде мога да си намеря качествена кихалка (такава за колектора с клапа)? От Враца съм но бих се разходил и до София стига да знам каде ще намеря такава като оригиналната която имах на колата. Уредбата ми е обикновенна BRC Blitz с ламбда контрол.
Comment