Не знам да има колеги които да работят с Виале Г.И. във Варна, но при всички случай трябва да се закъчи и да се гледа със софт. Според мен помпата не ти включва 2-ра степен и не прави необходимото налягане или има задръстен горивен ф-р. И при двата случая ти е необходим сервиз.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем на газ
Collapse
X
-
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеНе знам да има колеги които да работят с Виале Г.И. във Варна, но при всички случай трябва да се закъчи и да се гледа със софт. Според мен помпата не ти включва 2-ра степен и не прави необходимото налягане или има задръстен горивен ф-р. И при двата случая ти е необходим сервиз.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Аа фак
Не се бях загледал в последните 3 букви. То нали нашето е LPI, пък пича пише, че е LPGАко в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Comment
-
btw, забравих да спомена, robygas може да даде акъл. Нали малко след като се развали първия път се оправи. И как се оправи - много бях изнервен на газовото - на трета с над 100км/ч на бензин и пуснах газовото. И супер много зор. След като спрях се оправи. И така бях няколко дена, докато пак даде фира.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Comment
-
Начи само да кажа, сменихме свещите и нямаше ефект.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Comment
-
*псувни* може ли чак толкова гадна да ни е газта бе!! Мойта поне не е умряла, в задръстванията седя на газ, само дето тресе като дизел. А явно във Варна няма, а до София не си заслужава да го бия тоя път.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение*псувни* може ли чак толкова гадна да ни е газта бе!! Мойта поне не е умряла, в задръстванията седя на газ, само дето тресе като дизел. А явно във Варна няма, а до София не си заслужава да го бия тоя път.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениетресе или трака?Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение*псувни* може ли чак толкова гадна да ни е газта бе!!.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
Comment
-
Препоръчително на около15000км. за ф-ра преди рейката, а другия на газовия клапан -25-30000км. Какво стана след настройките?0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
Comment
-
Колата просто литна! Разхода след първо зареждане видимо е НАДОЛУ, а имай предвид, че не съм я жалил
Демек, ако преди с бабешко каране докарвах разход 13/100, сега разхода е около 12/100 ама с доста ръчкане
Имате едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ от менЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment