Известие

Collapse
No announcement yet.

ГИ Koltec

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ГИ Koltec

Привет,
    Търся мнения за газови уредби Koltec, мисля че са холандски, имат ли те почва у нас, към кого мога да се обърна за съпорт....сещам се за някого, който може да помогне от форума...
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Кажи какво точно те интересува за тази инжекция. До колкото знам само аз ги ровя за колегат не знам да ли се занимава с тях. Ще те предопредя да внимаваш каде ходиш че в събота идва един човек от София и там така я бяха оплескали *омазали* че едвам успях да я вазтановя, но стана. Тази инжекция се монтира на много гаранционни коли в Италия.

Comment

Колега ,доколкото знам твойта кола е с Г.И -Тартарини, но не си пояснил за каква у-ба става въпрос- Г.И. или обикновена. Ако е обикновена, малко сервизи се занимават защото има конструктивни особености, но все пак мога да помогна, ако е Г.И. , съм правил само 2 на приятели и то чисто механично - ремонт изпарител ,редуктор,и.т.н. Не познавам друг колега освен Яни който се да има софт. за тях в София.Мое лично мнение е ,че като почти всичко Холандско, марката е ТОП. Но въпроса ти е така зададен , че не може да се разбере какво искаш да знаеш!- ще ги внасяш ли, ремонт ли търсиш или просто инфо. за подръжка .
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Става въпрос за газов инжекцион, както е написано в заглавието. Случаят, е че въпросната уредба е монтирана на една Мазда 626, 1998г, която така си е внесена от чужбина. Бутилката е повече от пълна с газ, но в момента в който превключиш на газ, чува се цъкването от багажника и колата рязко и изведнъж гасне, няма давене, припукване и каквито и да е симптоми за живот. И трябва да се прегледа...
        sigpic

Comment

Tо по принцип няма софтуер за тази система ! Само се пуска самодиагностика и с мигащи кодове се вижда дали има някакъв проблем ! Обикновенно заклинва буталцето в редуктора но няма спасение износва се механично и след почистване се възтановява но за 100км пак се бъгясва !

Comment

Първоначално публикувано от qnis3 Покажи съобщение
            Кажи какво точно те интересува за тази инжекция. До колкото знам само аз ги ровя за колегат не знам да ли се занимава с тях. Ще те предопредя да внимаваш каде ходиш че в събота идва един човек от София и там така я бяха оплескали *омазали* че едвам успях да я вазтановя, но стана. Тази инжекция се монтира на много гаранционни коли в Италия.
            Това е случая в поста по горе, при всички положения ще се търси разрешение на проблема. Колата така е купена и не мога да кажа повече симптоми.
            Къде мога да те намеря колега и координати ако оставиш ще е супер!!!
            sigpic

Comment

По принцип колегат който каза че няма софт за тази инжекция е прав но само до 98г. след това има. Има и спеиялен начин за само насторйка. Няма проблем да се ремонтира ГИто има и части за него само проблема е със спукана дюза че се намират много трудно.
              Според инфото което даваш имаш проблем със степ. мотора на *разпределителя*.
              Last edited by qnis3; d.m.y г., 20:52.

Comment

Working...
              X