If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей сега си погледнах бележките за бензин- последно съм заредил преди грубо 5000 км., октомври месец. А последните ми 5 зареждания с газ- около 10.5 среден разход.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
е все ще се намери 1л ракийца,2кила свинско,стекче каменница,3-4л винце,туршийка.еееххх...какво му трябва на човек?
Какво му трябва на човек..........жената да е доволна, колата да не дава ядове и най важното всички да са здрави!!! А за другото дето го изброй е така -, но все пак не идва края на света......Просто смяна на календара. Важно е да сме здрави и ако може по-малко ядове и по-малко да си слагаме на сърцето.
Ще видиш какво ще стане като паднат температурите на -10. А иначе съм го обяснявал вече.........пък и нямам навика да се оправдавам с качеството на горивата.
Ще видиш какво ще стане като паднат температурите на -10. А иначе съм го обяснявал вече.........пък и нямам навика да се оправдавам с качеството на горивата.
Е до,но пък после клиентите си бършат ръцете с вас,без да погледнат реално на нещата
Comment