Здравейте. Откакто паднаха температурите навън , имаи м проблем с оборотите когато колата мине на ГАЗ . Значи с газов инжекцион BARDOLINI съм , и стандартно винагиа колата пали на бензин , но проблема идва когато мине на газ , докато загрее до 80 градуса играят оборотите в интервал между 900 и 1200 оборота . След това всичко се оправя . Но главния проблем ми е , че като освободя от скорост при по висока скорост и колата ми гасне (става въпрос само докато загрее до 80 градуса) . Имам познат който кара Ибиза 98 година също с газов инжекцион , и го има същия проблем . Дали това е нормално за студеното време или ... ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за оборотите на 145
Collapse
X
-
Проблем!
Когато една газова система има проблеми произтичащи от не много прецизна настройка след диагностика, то те се проявяват веднага след като температурите паднат "под нулата". Значи както описваш проблема трябва на диагностика на газовия инж. да ти увеличат времето на работа на бензин, т.е. да ти вдигнат температурата на превключване! После проверка при студен мотор и ако не се оправи явно някой темп.датчик!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
-
Има проблем,като са се ос али газаджиите.Заведи я на доктор.Много бедна смес!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеИма проблем,като са се ос али газаджиите.Заведи я на доктор.Много бедна смес!http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
Comment