Известие

Collapse
No announcement yet.

Мога ли да запаля директно на газ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мога ли да запаля директно на газ!

Проблема е в това ,че май е изгоряла бензиновата помпа! Газов инжекцион от българския ..... БСМ ли беше ...не съм сигурен в името! Дали мога да я запаля на газ директно, за да я откарам на сервиз, че в това време малко трудно да се дърпаме !? Малко е оскъдна информацията ,но не съм наясно с газта ...
    Alfa156 Against All

По принцип може. Задържаш копчето минимум 5сек. и после палиш. Това е за повечето газови инжеиции но спец. за този модел не съм сигорен но пробваи.

Comment

Аз имам алфа 33 1.7 и съм само с газ, бензиновата ми помпа е развалена и паля само на газ, иначе като събера 150 лева ще оправя бензина.

Comment

Първоначално публикувано от kodomir Покажи съобщение
        Аз имам алфа 33 1.7 и съм само с газ, бензиновата ми помпа е развалена и паля само на газ, иначе като събера 150 лева ще оправя бензина.
        с газов инжекцион ли си ....
        Alfa156 Against All

Comment

не

Comment

задължително трябва да има "авариен" режим на палене, т.е. само на газ, това за газовите инжекциони разбира се, но ако ти е здрава помпата и нямаш бензин не е хубаво щото ще я скапеш,след 10мин вече я пиши бегала
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              задължително трябва да има "авариен" режим на палене, т.е. само на газ, това за газовите инжекциони разбира се, но ако ти е здрава помпата и нямаш бензин не е хубаво щото ще я скапеш,след 10мин вече я пиши бегала
              ...то бензин има, но помпата замина и немога да запаля ...... с новата помпа се оправи ........... вариянта за палене е задържане на копчето за 25-26 секунди и прехвърля на газ .... и палиш директно на газ, но с малко повече въртене на стартер!
              Alfa156 Against All

Comment

0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Да се похваля- вече съм на пистата! Огромни благодарности на Роби отново! И на момчетата, които ми правиха газовата- признаха ми гаранцията и ремонта е без пари!

Тези дни фулирам бутилката (ако има пари) и ще шпоря!
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Тия 500лв. -без пари ли са?
                    Автогаз сервиз-

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                      Аз нямам авариен режим,за палене директно на газ.ГИ е BRC и е слаган в Милано,незнам защо не са оставили такъв режим.
                      TIPO 2.0 91g.
                      PUNTO 1.2 04 g.
                      156 1.8 TS 00g

Comment

и ас нямам авариен моита е ландеренцо и е фабрична.пак мойе и да има но ас да не знам как става паленето на гас сам но с копчето само не става.
                        Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщение
                          и ас нямам авариен моита е ландеренцо и е фабрична.пак мойе и да има но ас да не знам как става паленето на гас сам но с копчето само не става.
                          И газовия инж. и нормалната у-ба на Ренцо Ланди имат аварийно палене!
                          Автогаз сервиз-

Comment

Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщение
                            Ако кажеш каква ти е у-бата ,ще ти дам по-точна информация.
                            Автогаз сервиз-

Comment

за фобоса дали щте стане такаа..?
                              155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                              X