If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако кажеш каква ти е у-бата ,ще ти дам по-точна информация.
колега от стария модел е с единия разпръсквач.точно модела не го знам но отгоре е с един клапан кото подава едновремено гас на всяка дюза ако се сещаш модела и знаеш как става ще съм ти много благодарен.
колега от стария модел е с единия разпръсквач.точно модела не го знам но отгоре е с един клапан кото подава едновремено гас на всяка дюза ако се сещаш модела и знаеш как става ще съм ти много благодарен.
Превключи копчето- АВТОМВАТИЧЕН РЕЖИМ и го превключи обратно-/ когато си на контакт/
На БСМ ГИ се пуска само на газ като се изключи мап сензора от конектора - това е онази кутийка на която пише BSM (Bulgarian Sound System). Обикновенно е закачена зад газовите инжектори за налягане.
При моята се пали дирекно на газ,като щракна 2-пъти копчето преди да запаля.Смисъл давам на газ,после на бензин и после пак връщам на газ и тогава като запаля,пали дирекно на газ ...
Абе и а зда питам нещо копчето за газта ми е с 3 положения за какво е последното.
1- само бензин
2- на газ превкл. след 2000 об/мин.
3- само за газ ли е
Е да ама пак превключва след като загрее към 30 или 50 градуса.
За Г.И. ли говориме или за обикновена уредба? Но за каквато и да е ,ако има зададена температура по някакъв начин е нормално да превключва след достигането и. Въпреки ,че досега не съм виждал, друг ключ освен Ловато който да има тази опция.
Comment