Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой разбира от газ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой разбира от газ??

здравеите отноео колеги! проблема ми е следния:
    карам алфа 145 1.6 боксер, има и газ, но цяла зима си я карах на бенз.... та пробвах аз днеска да я пална на газ (малко икономия че ми испи кръвчицата кризата) ма нема баце... не иска изобщо и да чуе за газ.... не пали .... пробвах да превключа на газ във високи обороти и единственото което става е едно прекусващо , глъхнещо мъчене... работи по този начин докато помпа педала за газта и като го пусна ....чаооо.. помагайте от кво може да е?? преди зимата си я карах на газчица и сичко чук !

колега от каде си

Comment

соифя, дружба

Comment

А не беше ли по-лесно просто да посетиш най- близкия сервиз?
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Отново нищо за вида газова...
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ще взема да пусна едни правила като в раздел "Продава"- марка,модел,двигател, модел на АГУ, местонахождение и. т. н. Та дано някой се сети ,че като зададе въпрос, за да получи адекватен отговор, трябва да даде поне тази информация.
            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
            Автогаз сервиз-
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Ами добре ще е.
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

[QUOTE=d840;411782]здравеите отноео колеги! проблема ми е следния:
                карам алфа 145 1.6 боксер, има и газ, но цяла зима си я карах на бенз.... та пробвах аз днеска да я пална на газ (малко икономия че ми испи кръвчицата кризата) ма нема баце... не иска изобщо и да чуе за газ.... не пали .... пробвах да превключа на газ във високи обороти и единственото което става е едно прекусващо , глъхнещо мъчене... работи по този начин докато помпа педала за газта и като го пусна ....чаооо.. помагайте от кво може да е?? преди зимата си я карах на газчица и сичко чук ![/QUOTE

А сипа ли газчица преди да пробваш да покараш на алтернативно гориво ?
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

Working...
                X