Известие

Collapse
No announcement yet.

Газ за 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Газ за 33

Колеги колко може да ми струва да си сложа газ на 33то 1,7 8 в да дадете мнение , благодаря

350лв
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

мислиш ли че добре ще върви като се сложи

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
        мислиш ли че добре ще върви като се сложи
        Да! Не веднъж и два пъти хора с 33-ки казват, че газта много добре понася на боксера. И мойта е с газ и върви много добре, а разхода е в нормални граници 8,5-9/100.
        sigpic
        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
        BMW E30
        BMW E36

Comment

значи почвам да заделям за газ лесно ли го слагат и колко литра газова да си сложа

Comment

Дали лесно се слага - незнам (питай майсторите). Сложи си 30л бутилка от лявата или дясната страна на бомбетата. Ще имаш повече място в багажника, а и ще ползваш свалящите се седалки(едната поне), когато качваш нещо по-дълго или обемисто.
            Ти ли ще си я слагаш или ще ползваш услугите на някой майстор?
            sigpic
            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
            BMW E30
            BMW E36

Comment

По-скоро си приготви 450-500лв... На един приятел хуабва уредба Ловато за ладата му струваше 420лв.... И само при хубави майстори че да нямаш ядове
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

33-ката ми вървеше по хубаво на газ, отколкото на бензин. Възможно е, нещо по бензиновата система да не е било много в час и с монтажа на обикновенна газова уредба заобикаляш определени проблемни места.
                sigpic
                Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                  Дали лесно се слага - незнам (питай майсторите). Сложи си 30л бутилка от лявата или дясната страна на бомбетата. Ще имаш повече място в багажника, а и ще ползваш свалящите се седалки(едната поне), когато качваш нещо по-дълго или обемисто.
                  Ти ли ще си я слагаш или ще ползваш услугите на някой майстор?
                  е майстор аз ако я слагам ще се взрива най вероятно

Comment

ако инжекциона ти е изряден, с газта никога няма да имаш същата динамика на двигателя. освен това разход под 10-11 на 100 газ ще си е чисто задушаване на двигателя и ще се движиш ама ще е спъната много колата. сложи си поне и ламбда контрол и хубава плочка. ама после като удариш чертата ще се окаже че ще караш спънат таралясник доса дълго докато избиеш газовата.
                    точка

Comment

При средно 10 на бензин и 13 на газ да е, достатъчно полза има пак.
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

аз имам ламда сензор четав гледахме го ,та знаци мисла докато е по евтин бензина да задържа с газста

Comment

Working...
                        X