Известие

Collapse
No announcement yet.

Off - Пежо 406 1.8 16 кл. с газов инж. БРЦ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Off - Пежо 406 1.8 16 кл. с газов инж. БРЦ?

Пежо 406 1.8 16 кл. с газов инж. БРЦ... уж монтиран както трябва, а набива грешки в ЕКУ то и смахва на бензин.
    При изчистване на грешките се държи нормално за 2 - 3 дни и пак набива.
    ЕКУ то било самообучаващо се (каквото и да значи това).
    Собственика ми е близък, ровил е по нета и форума на Пежо, опитвали са се да го убедят, че този модел нямал оправия.
    Колегата Роби ме "зарадва", че с БРЦ не работи и няма хардуер и софтуер за целта.
    Та работата опира на питане за други проверени специалисти и съвети какво да го правим тоя упорит французин.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Какви грешки набива? Днес те чух набързо!
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Сигурно е до настройки пак...
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ами освен Роби има и Янис, обаче и снего трябва да постъпиш както с Роби, демек да му звъннеш, защото може да се разрови из форума чак след месец.

Comment

Брат ми имаше ПЕЖО 406 2.0 96 г. с газов инжекцион БРЦ,и той се беше видял в чудо.Управиха му го в сервиза на БРЦ в Пловдив в Ж.К.-Тракия.Ходи два пъти и му го управиха,така си го и продаде ПЕЖОто с работещ ГИ.
          TIPO 2.0 91g.
          PUNTO 1.2 04 g.
          156 1.8 TS 00g

Comment

Да и аз съм чувал от мои авери с такива газови, че за BRC е читав сервиза им в Пловдив и там трябвало да се ходи, че тук в софийският са били големи бездарници.
            Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
            Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
            Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
            Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Светва лампата на инжекциона, какво точно като грешка набива ще запише собственика тия дни.
              Пловдив казвате, а по-точни координати на тоя сервиз?
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Да, де ,ама нали трябва да се знае от къде идва проблема.
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Светва лампата на инжекциона, какво точно като грешка набива ще запише собственика тия дни.
                  Пловдив казвате, а по-точни координати на тоя сервиз?
                  Ето къде се намира, на бул. на ЖП Гара - Тракия http://www.brc.hit.bg/plovdiv.htm
                  TIPO 2.0 91g.
                  PUNTO 1.2 04 g.
                  156 1.8 TS 00g

Comment

Като сте заговорили за БРЦ-тата, освен алфата имам и Хонда ЦРВ, която е с такъв ГИ. Проблемът е сходен, ако не и идентичен с посочения, т.е. показва грешки, бърка оборотите на бензина, гасне при градско каране(сменяне на предавки или изключена от скорост). Живея в Благоевград, и първо попитах при тукашните представители на марката, които ми казаха да отида до София. Бях и при тях и те като я видяха казаха, че нямали вече софтуеър и не могат да направят нищо по въпроса, и единствено могат да я заменят с по-новия модел на ГИ. Та искам да попитам дали уредбата , за която се говори е по-старият модел на БРЦ, и ако да какво е станало в Пловдив, ако си ходил вече. Благодаря ви.
                    155 1.8ТС 8в 129к.с. '93год.

Comment

Working...
                    X