Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв газов инжекцион да сложа?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв газов инжекцион да сложа?

Здравейте, от съвсем скоро вече и аз имам Alfa Romeo 156, 1.6 Twin Spark, 120 ph, 1997 г. Ще съм благодарна да прочета повече мнения и да се ориентирам какъв газов инжекцион да монтирам - и като марка и като сервиз. Поздравления за хубавия и полезен форум
    Last edited by zdravik; d.m.y г., 18:08.
    Alfa Romeo 156 1.6 TS

Откъде си?
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

важно уточнение - София
      Alfa Romeo 156 1.6 TS

Comment

Ами моята е с ГИ на Bi Gas монтирана в Италия. Никога съм нямал проблеми с нея. Разликата в хода на колата е почти незабележим. Доволен съм. На старата ми кола (Форд) бях сложил ГИ на BRC, докато я настроят имаше малко ядове, но след това три години не се сещах за нея. Динамиката на двигателя при газ и бензин обаче беше чувствително по-различна, но автомобилите са доста различни за да правя директни сравнения. Също така италиянският монтаж ми харесва повече- всичко е скрито и изглежда солидно направино.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от zdravik Покажи съобщение
          Здравейте, от съвсем скоро вече и аз имам Alfa Romeo 156, 1.6 Twin Spark, 120 ph, 1997 г. Ще съм благодарна да прочета повече мнения и да се ориентирам какъв газов инжекцион да монтирам - и като марка и като сервиз. Поздравления за хубавия и полезен форум
          ас лично ти препоръчвам ФОБОС ,добър ее няма проблеми с него, но нека и колегите да споделятт,иначе добре дошла у форумаа
          155 осем хиляди клапана 16 вериги
          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

препоръка

здравей аз карам с такава http://www.sofgas.hit.bg/ вече 15 000 км и нямам никакви проблеми.
            успех ))
            Alfa 145 1.4TS '98

Comment

BRC 20000 км и само един сменен филтър

Comment

Аз лично сложих такъв ГИ http://www.autogasitalia.it/ съм много доволен,вярно че съм минал 900км,но съм доволен.Монтират ги в СБА в Младост 3 ако те ориантира това.
                Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
                The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Колега, моето скромно мнение е, че на кола на 12 г да слагаш някакъв скъп ГИ e неоправдана инвестиция. Нашите мотори не са капризни както новите (след 2000г.) и не си струва наливането на 2К лв за някаква супер-дупер уредба, на която предимствата няма и да усетиш. Както е казал по-горе колегата един фобус е едно отлично решение като възможностти/цена/поддръжка. За съжаление 90% от проблемите се дължат не на "ненаправени" ГИ, ами на лош монтаж. Както се беше изказал някъде уважаваният колега robygas, всички ГИ са направени за да работят. Лошото е, че както всеки втори българин "разбира" от медицина и електротехника, така се случва и с газта. Така че не наблягай толкова на марка, колкото на кадърен сервиз и добра гаранционна и следгаранционна поддръжка. Все пак ако искаш нещо качествено 'талянско - ланди ренцо е на много добра цена от 1400лв
                  Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 07:59.
                  Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                  Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                  Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                  Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                    Все пак ако искаш нещо качествено 'талянско - ланди ренцо е на много добра цена от 1400лв
                    Промоция "Омегаз Плюс" -..........,(4 цилинира,130 киловата агрегат,бутилка до 40 л.цилиндрична),24 месеца или 80000км международна гаранция
                    Last edited by robygas; d.m.y г., 10:19.
                    sigpicAlfa Romeo 155 1,8 8V TS ; Suzuki Vitara

Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO.....

Comment

Съвет!

Първоначално публикувано от zdravik Покажи съобщение
                      важно уточнение - София
                      Колега! Гледам колата ти е на косур годинки! Не е изключено да се появят някои аномалии по режима на работа на двигателя! Затова бих те посъветвал иди при майстор професионалист / например Роби /, да ти монтира кадърно уредбата с гаранции, че поне да си сигурен, че ще си караш колицата безпроблемно на газ!
                      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от 156Selespeed
                        Хм в Бургас дали монтират
                        Дистрибуторите за България по региони ги има на българския саит на Ланди Груп.
                        sigpicAlfa Romeo 155 1,8 8V TS ; Suzuki Vitara

Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO.....

Comment

Ето ти още 2 контакта за Стефанели, Би газ, Симгаз, Старгаз. На картата ще намериш контакти в Бургас, цените ще ти кажат на място в зависимост какво искаш.
                          http://stargas-bg.com/contacts
                          http://www.stefanelli-bg.com/contact.php
                          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                          Автогаз сервиз-
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Моята 156 2.0 не обича сервизи , наи вече " компетентни" диагностици. Има си всичко-клатене на обороти, сутре6но придарпване, харч на масло и т.н. Отидох в Фобос за монтаж на газов инжекцион и вече 2 години не е пипана. Много сам доволен от тях. Препоръчвам!

Лошото е, че са малко далече-след околоврастното преди Долни Богров.

Comment

Илийката е майстор няма спор,радвам се че си доволен от него аз също го препоръчвам,безаварийно каране ти желая!
                              АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

Working...
                              X