Известие

Collapse
No announcement yet.

Посъветвайте ме, дали да сложа газова уредба.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Посъветвайте ме, дали да сложа газова уредба.

Здравейте колега обожатели на Аlfa Romeo.Все още съм нов в този клуб но ползвам Алфа Ромео повече от 3 години.Просто се влюбих в тази кола, понякога си мисля,че не обичам жена си колкото колата си.Причината да купя Алфа Ромео беше:Просто един ден покарах колата на един приятел и бях много впечален , и след 1 месец имах късмета да си докатам Алфа от Италия и досега си я ползвам без ядове но мисля да му сложа ГАС ,но не знам посъветвайте ме вие колегите дето карат на ГАС какво е поведението на колата като се кара на ГАС дали пак ще може да се ползва съшия потенциaл както при бензина?

Колега тук във форума пишем на кирилица,преведох ти текста защото ти е първи пост надявам се да не се повтаря
    Last edited by diapper; d.m.y г., 23:54.

Зрасти колега!
    Преди всичко искам да ти кажа да пишеш на кирилица...
    http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=35
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

помисли първо не каква газ да слагаш, а дали въобще да осакатиш алфата с газ!
      ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
      ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
      Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
      Alfa Romeo 4C

Comment

Така е...Газ-та е за топлене, дизела за готвене и т.н.. и т.н... С газова уредба колата няма да върви, ще гори много, ще се запушва на всеки 2хил. км, ще гърми, ще сменяш кабели на свещи, ламбда сонда, гърнета, възд. филтри на 2хил км. и няма да имаш икономия..... И все пак това е алфа, не може да и сложиш газова уредба не е редно...повече няма да е алфа...Купи си Астра и тогава слагай газова...

Ако обаче не си на това мнение и преценяваш нещата, не по това което се говори от хората заповядай в раздела за АЛФА на ГАЗ-->
        http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=35

Преди да пуснеш нова тема, разгледай вече съществуващите и използвай темите "общи приказки" и т.н. :

Успех при избора и вземането на решение
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Колега,според мен само ще осакатиш Алфата...нашите Италиаки не са за гас......Не си заслужава...Ти си прецени....

Comment

Стара алфа,ново агу и добър мастер=на:динамика,еко и най-вече икономия......в криза сме ве еййй.Ако колата ти е ограничена на 198км/ч на бензин,то на газ ги заобикаля тия препядствия.

Comment

Най-много се смея на таквиз "индивиди", които нито са карали Алфа на газ, нито са запознати със съвременните газови инжекциони и прочие!

За тези специално ви казвам - хора в моята Алфа Ромео единственото ЗДРАВО нещо, което за почти 20 000км не ме е предало и веднъж е точно ГАЗОВИЯТ ИНЖЕКЦИОН ( БиГаз) !!!!!!!! Колата си върви доволно! Настройките са така направени, че на газ е по-динамична в ниските, от колкото на бензин(100 октанов)! Същевременно разхода ми е 1-2 литра отгоре на газ сравнено със бензина...
              Та айде специалистите да замълчат и съвети да дават само хора имащи ЛИЧЕН опит с Алфа + газ!!!!!
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                Стара алфа,ново агу и добър мастер=на:динамика,еко и най-вече икономия......в криза сме ве еййй.Ако колата ти е ограничена на 198км/ч на бензин,то на газ ги заобикаля тия препядствия.
                Алфата не е за газ - на който му е криза, да кара Корса!

Comment

Първоначално публикувано от dMg Покажи съобщение
                  Колега,според мен само ще осакатиш Алфата...нашите Италиаки не са за гас......Не си заслужава...Ти си прецени....
                  Викаш алфите не стават на газ
                  Защо в Италия всичко е на газ тогава,сигурно са будали и не разбират
                  sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                  ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                  ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                  Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                    Викаш алфите не стават на газ
                    Защо в Италия всичко е на газ тогава,сигурно са будали и не разбират
                    И затуй като додат в БГ, са в Цветущо Техническо Състояние!!!

Comment

Те па тия бензиновите дето газ не са помирисвали - мани, мани в такова цветущо здраве идват, че....си веднага едно 2 бона назад...
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        Те па тия бензиновите дето газ не са помирисвали - мани, мани в такова цветущо здраве идват, че....си веднага едно 2 бона назад...
                        Що, това за бензо-газовите не важи ли?

Comment

Важи, ама газвото не е показателно. Напълно подкрепям digitalundgrd. Качествен ли е газовият инжекцион няма да се усети никаква разлика във вървежа. А всичките първи мнения важат само и единствено за АГУ.
                          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Важи за почти всички коли, които се продават...Все пак никой не си продава колата щото разбираш ли е много хубава....

Въпросът беше дали газта "осакатява" Алфата....Отговора е: зависи колко пари си решил да отделиш - дали за обикновена газова или за читав модел ГИ....

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              И затуй като додат в БГ, са в Цветущо Техническо Състояние!!!
                              Оу имам приятел с най-здравия туин спарк в бг и е на газ добре че има прекъсвач на 7200 та да го спира нещо
                              а колко бензинови родиха вече
                              sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                              ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                              ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                              Продавам Алфи на части!

Comment

Working...
                              X