Известие

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион Течна фаза

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тая газова за 7000 лв. ще я избиеш за повече от 100 000 км. и чак след това ще си на някаква печалба. Ако мислиш да си караш колата 200 000 км още има смисъл, ако не е само набутване.
    Lexus IS200

Comment

тази газова от 7000 е Виале а тази от 4000 е ИКОМ при положение че правя по 40000 на година мисля че ще имам някаква полза а и колата ми е на 100 000 реални

Comment

Първоначално публикувано от Bukmop Покажи съобщение
        сестра ми има кола на газ и знам как е положението, но след като почна да зарежда само на Еко петролиум където газта е гръцка за разлика от всички останали бензиностанции в БГ
        Извинявам се предварително за спама , но искам само да поясня нещо .

На Еко Петролиум газта не е гръцка . Еко зареждат от Газтрейд - Справка
        А от къде зарежда Газтрейд е друга работа - Австрия и се доставя с влакови композиции до терминалите им .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Благодаря за информацията за газтрейд, понеже 2 от обектите са ми напът. Но това че не е лукойлска газта доказва разликата която съм усетил.

Comment

Разрових се малко из сайта на представителите на Иком тук. Малко грубовата ми се вижда тази система - дюзите са доста обемни май. Медни тръбички помежду им. Някакви странни шлауси до тях. Иначе като монтаж имат добри идеи хората.
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ще я видим системата
              утре вечер трябва да я взема колата с монитриан JTG от въпросния представител, които за разлика от булавтосервиз не се прави на велик и и още с питането ми за такава система да ми каже много пари няма да си я купиш а и да ми каже 2-3 месеца срок на доставка при цена 1000 евро по висока от стандартната за виале.

Comment

Айде ще чакаме отзиви
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ето ме отново,
                  вече монтирах уредбата и засега съм доволен, разликата от работата на бензин е че колата стана малко по шумна, като онтаж при въпросните представители съм доволен, с някой дребни забележки но като цяло се стараят хорицата. За разход не мога да кажа колко е точно понеже не съм я засичал а и след като мина 1000 ще донастройваме дюзите. Иначе колата без проблем на околовръстното си дигна за отрицателно 205 км/ч при таван от 205, но според мен може и още, също така при изпреварване когато натисна кикдауна се усеща повече мощност от колкото при 100 октанов бензин.

Comment

Хм, звучи добре. А какво ще донастройват още?
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Здравейте.

Понеже и аз обмислям слагане на газова, но според мен ГИ газова фаза е повече компромис отколкото читаво решение, та...
                      След повече от година екслоатация, как се представя уредбата? Разход, вървене, подръжка...

Поздрави
                      Alfa 164 T.S.
                      JEEP Grand Cheroke 4,7
                      Alfa 147 1.6 T.S.

Comment

Течна фаза на Vialle (Холандия) са с 5 години гаранция. Колата върви като на бензин и разхода и е същия. По-скъпи са от обикновените газови системи, но във времето излизат по-изгодно. Все пак разхода е по-нисък и от към сервиз икономисваш.

Comment

Каква е точно разликата между този инжекцион и газовите инжекциони до 1100лв освен цената ? Инсталира се на по- новите мотори, където не може с обикновен ГИ ?
                          Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Основната разлика е, че подава в двигателя ТЕЧНА а не ИЗПАРЕНА фаза на газта.
                            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                            Автогаз сервиз-
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Ето още една http://www.brc.by/ru/content/production/sdi

Comment

Това не е ли за изпарена фаза доколкото съм запознат.
                                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                                Автогаз сервиз-
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Working...
                                X