Здравейте колеги,
Кажете газаджия да ми види колата.
Имам следния проблем:
Когато прехвърля на газ (особено сутрин докато е още студена) колата се дави (все едно смесва горивата) и по някой път когато съм на място (светофар и т.н.) гасне.
Ходих да я видят, тея дето са я слагали ми обясниха че ламбда сондата е изгоряла.
Ходих при Сашо и наистина беше заминала. След смяна от Сашо се върнах при момците и пак ми разправят че не работи. Върнах се при Сашо и той ми показа че работи.
Според мен през газовия компютър не се вижда ламбдата по някакъв повод.
Като обърне няма никакви грижи.
В началото като я сложиха не се разбираше кога е на газ и кога на бензин затова искам да я видят. В момента гледам сутрин като прехвърля да съм в движение.
В Сашо не се съмнявам. За това искам някой друг (газаджия) да я види.
Газов инжекцион - Бардолини е компа.
Колата е от подписа.
Благодаря Ви предварително.
Кажете газаджия да ми види колата.
Имам следния проблем:
Когато прехвърля на газ (особено сутрин докато е още студена) колата се дави (все едно смесва горивата) и по някой път когато съм на място (светофар и т.н.) гасне.
Ходих да я видят, тея дето са я слагали ми обясниха че ламбда сондата е изгоряла.
Ходих при Сашо и наистина беше заминала. След смяна от Сашо се върнах при момците и пак ми разправят че не работи. Върнах се при Сашо и той ми показа че работи.
Според мен през газовия компютър не се вижда ламбдата по някакъв повод.
Като обърне няма никакви грижи.
В началото като я сложиха не се разбираше кога е на газ и кога на бензин затова искам да я видят. В момента гледам сутрин като прехвърля да съм в движение.
В Сашо не се съмнявам. За това искам някой друг (газаджия) да я види.
Газов инжекцион - Бардолини е компа.
Колата е от подписа.
Благодаря Ви предварително.
Comment