Известие

Collapse
No announcement yet.

Висок разход на газ - АР145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Висок разход на газ - АР145

Здр на всички от този прекрасен форум та не исках да правя нова тема при положение, че става въпрос за разход на алфа ромео 145 на газ
    та ситуацията е следната имам 35 литрова газова бутилка и я напалних преди 2 седмици вчера като си карам изведнаж колата като направи около 2500 оборота и зе да забива муцуната си и аз си помислих че има нещо на газовата уредба и като отворих багажника и забелязах че е свършил газта става въпрос за около 200 км и 35 литта газ :О можете ли да ми кажете от какво може да е ???
    колата сам я купувал скоро и утре ще я закарам на сервиз защото задната лява гума стои малко накриво казаха ми че някакъф лагер са е бил счупил
    мерси предварително

Колега, честит първи пост

Първо, вадя мнението ти в нова тема, защото макар че става въпрос за разход, питането ти няма общо с темата.

Второ, местя темата в правилния раздел.

Трето, уточни с какъв двигател е колата.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Честито и от мен колега!
      Закарай колата в Газ сервиз за преглед на състоянието на уредбата. От тук едва ли може да ти се помогне.
      П.П. Зареди отново догоре, виж колко литра си заредил, нулирай дневния километраж и карай докато свърши.
      Мисля ,че темата се изчерпа!
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

става въпрос за 1.3 boxer днеска я закарах на сервиз и ся чакам да видя какво ще кажат

Comment

Working...
        X