Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде в София да си монтирам качествен ГИ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде в София да си монтирам качествен ГИ?

Здравейте колеги наскоро се сдобих с едно бижу наречено Алфа 156, та съм решил да се монтира един ГИ, но не знам на къде да се насоча понеже съм брал ядове с предишни коли който са правени по разни съмнителни сервизи. Ще се радвам ако можете да ме насочите Предварително ви благодаря!

Свържи се с модератора тук robygas доколкото чета тук само той щи свърши работа
    http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

Зъркай на Роби и си уреждай час за монтаж...той е човека Иначе преди да монтираш ГИ трябва да си напълно сигурен че колата ти е изправна

0887 26 38 78 - Роби
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Моята 156 2.0 не обича сервизи , наи вече " компетентни" диагностици. Има си всичко-клатене на обороти, сутре6но придарпване, харч на масло и т.н. Отидох в Фобос за монтаж на газов инжекцион и вече 2 години не е пипана. Много сам доволен от тях. Препоръчвам!

Лошото е, че са малко далече-след околоврастното преди Долни Богров.

Comment

Първоначално публикувано от mitkomalki Покажи съобщение
          Моята 156 2.0 не обича сервизи , наи вече " компетентни" диагностици. Има си всичко-клатене на обороти, сутре6но придарпване, харч на масло и т.н. Отидох в Фобос за монтаж на газов инжекцион и вече 2 години не е пипана. Много сам доволен от тях. Препоръчвам!

Лошото е, че са малко далече-след околоврастното преди Долни Богров.
          Горе-долу същото, само дето е на година и половина моята, принципно тези дето я монтираха бяха пичове, не знам мислех си, че моята 156 2.0 им е първата такава кола, но отдавна не работят вече там, ако добре направят монтажа няма да имаш пробели след това, важното за мен беше и цената разбира се.

Успех и пиши какво си направил.
          sigpic
          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
          0889 636 093

Comment

Working...
          X