Известие

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион AC - мнения и впечатления за него?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Газов инжекцион AC - мнения и впечатления за него?

Говорих с един приятел, който се оказа че слагал газови инжекциони от няколко години. Та се чудя дали да му пратя 2ма 3ма познати като клиенти. Днес ми обясни, че уредбите които слагал били AC (made in italy). Не е имал досега проблеми с тях и общо взето според него са като качеството на BRC и Lovato, само че по-евтини. При него всичко излиза 1000 лв за 4 цилиндров мотор.
    Ще ми е много от полза, ако можете да споделите мнението си и впечатления за тези уредби.
    Благодаря предварително!

PS иначе и аз като си купя Alfichka смятам да и сложа газ така че и за това ще сте ми помогнете много!

Никой ли не си е слагал такава уредба? Майсторите на газ какво мислите?

Comment

Всички уредби работят!!!!- това мисля аз!
      Иначе , отдолу в дясно има едно правоъгълниче в което пише "редактирай" цъкаш на него и си допълваш мнението , след което му даваш "запази". Няма нужда да пускаш нов пост.
      Last edited by robygas; d.m.y г., 20:52.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Благодаря за мнението и за съвета!

Comment

Аз не бих се доверил на такъв "приятел" лъжещ на дребно. Уредбите са полски и вероятно не са лоши за цената си.
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

http://www.autogas.bg/gazoviuredbi.php?id=51

като гледам компютърът е полски, а останалите неща италиански. Нямам идея това дали е добре или не, но се пак се изненадах признавам. Благодаря и на теб Blue1

Comment

В момента на промо цени има какви ли не уредби. Аз лично не работя /пък и няма как да работя с 50-60модела предлагани на пазара/с полските системи , а те са поне 5-6 модела- кои по -добри и по- скъпи кои по евтини и с по-ниско качество. Масова практика сред сервизите е да се купува електроника от един производител и да се ползва доокомплектовка с по-ниска себестойност за да се слезе в цената. Има доста фактори които определят крайната цена на една уредба. Примерно: Всички уредби ползват газов клапан, но един добър такъв е 35лв. а един евтин 15лв. Разликата е в това ,че с втория се кръстиш кога ще сработи , докога ще работи , откъде ще се разтече и в повечето случай като смениш филтърчето което е консуматив не можеш да го уплатниш, докато с първия няма такъв проблем. Това се отнася и за сондата и за газовата рейка и за изпарител.
              Затова казах ,че всички работят.
              М/у другото имам колега които в момента монтира някаква полска уредба на 980лв. с бутилка с форма на резервна гума /само бутилката е с 60лв. по-скъпа от нормалните цилиндрични/. Сигурно има много такива цени и колеги /не мога да познавам всички, пък и не искам/, затова сме в пазарна икономика - клиента сам да си избере според възможностите.
              В никакъв случай не казвам ,че човека които познаваш работи по този начин. Мисълта ми беше ,че това е нормална практика и няма нищо чудно едното да е полско ,друго българско ,трето турско или италианско.
              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
              Автогаз сервиз-
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Working...
              X