Известие

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион втора ръка? За/Против

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Газов инжекцион втора ръка? За/Против

Здравейте колеги.
    Понеже доста пътувам напоследък отдавна обмислям идеята за газов инжекцион, и проучвам пазара, чета във вашият раздел за предимства проблеми и недостатъци та реших да попитам хората с опит тук, относно нещо което ми изскочи завчера като възможност.
    От скоро собственика на една калибра с проблемен двигател се чуди как да се отърве от нея по изгодно. И май е решил да я разпродава на части. Автомобила има газов инжекцион, но и той не знае нито какъв е нито на колко км е тъй като колата купена с него, а той почити не я е карал. Единственото нещо което знае е, че бутилката е 40 л. Ще ходя тия дни да погледна под капака, но понеже нямам никакъв опит с ГАЗ исках да попитам за насоки, какво да гледам и евентуално какви пари би могло да струва подобно нещо втора ръка. Ясно е, че ще се слагат нови предпазни клапани филтри маркучи и т.н. По скоро ме интересува какви пари може да струва "компютъра", инжекторния блок и бутилката ако евентуално е пура и на външен вид няма поражения.
    Разбирам, че за различните марки цените са различни, но ако предварително имам някаква представа за порядъка на цифрите ще ми е по лесно да взема решение дали си заслужава да си хабя нервите.
    Предварително благодаря на отзовалите се!
    Last edited by fade; d.m.y г., 11:36.
    Have A Nice Day
    o/_______\o
    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
    []=о===о=[]

Разбери каква е марката и модела или ги снимай ще видим. Иначе тук:-http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=40908
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

!!!

По-скоро против!!!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Ами аз бих купил 2ра ръка, ако съм сигурен в километрите, марката и времето и качеството на употреба на системата...
        В противен случай има шанс да си купиш 5годишна система на 200хил км., която след като смениш всички филтри най-малкото и ще ти излезе примерно и платиш на майстор за монтаж ще ти излезе 200лв. по-евтино...А после като гръмне комп(електрониките май по толкова карат 3-4-5г.) или рейка и т.н..и дадеш още една шапка пари ще стане много неприятно...

Ако си сложиш нова поне знаеш, че всичко е ново-бутилката не е някоя 30г. от лада примерно, ще си имаш всички прегледи, гаранция и т.н...

Както казах аз бих взел, но ако риска е оправдван и изгоден според условията...
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Working...
        X