имам приятел който си купи алфа 156 2.5 в6 и си сложи ГИ и съм я карал и мога да кажа,че колата на газ върви много добре,но наистина се усеща леко спъване на колата макар и много малко,но зависи от къде се зарежда.Така,че колега ако ще зимаш в6-ка слагаи газ и не се притеснявай макар,че всеки иска да си кара на бенз
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 156 2,5 V6 24V + LPG инжекцион?
Collapse
X
-
Има такава сива 156 2,5 В6 на газ...Колегата се пише Tifozza
http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=5964Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеИма такава сива 156 2,5 В6 на газ...Колегата се пише Tifozza
http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=5964
Много опасен,може би луд"
Опасен не знам, но луд със сигурност......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПод ника му пише "
Много опасен,може би луд"
Опасен не знам, но луд със сигурност......, иначе по темата ... колата на гас си е пушка само дето изпарителя не е за тези Kw и не се цеди докраи , ама за това гледам да имам поне 1/2 от резервоара ...
Last edited by Tifozza; d.m.y г., 15:56.Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеЗдравеите колеги не искам да дразна колегите който карат на газ но моето мнение е ,че ако искаш да расипеш една Алфа най сигурният начин е като и сложиш газова уредба0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Предстои да видим може ли да се разсипе 2.5 V6 на газ - ще го държа в течение колегата nicola 59 щом си газирам моятаНедозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеЗдравеите колеги не искам да дразна колегите който карат на газ но моето мнение е ,че ако искаш да расипеш една Алфа най сигурният начин е като и сложиш газова уредба
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеВсеки си има право на мнение колега. Затова и форума е разделен на подраздели. Всеки си избира къде са му интересите и къде може да каже нещо смислено. В случая поста ти е съвсем безмислен.
Точно така колега това е мое мнение и се базира на моя опит ,но никой не казва че е миродавно155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Искрено се кефих четейки темата ...и дойде време пак да мисля кво да правя и май ще я продавам, а работата е ,че почти година карам 114кв тс на алфа обаче след един пиян и една заблудена...патка (да не разменям А с други букви) колата видя доста ремонти смяна на заден капак брони фарове и т.н. Технически си е супер, газта си е идеално настроена ...и пълненето е супер благодарение разбира се на Робигаз.)) обаче пак си мисля за този вариант от заглавието или за 166 3.0 в6 след като имах една за кратко но се продаде.... Та какви съвети ще получа след 3 години разлика в мненията
Virus Alfa
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеАз карам повече от месец вече 166-ца 3.0 V6 с ГИ монтиран от колегата Роби(аз така я купих) и смея да твърдя че колата е самолет,аз немога да усетя осезаема разлика в динамиката на бензин/газ.155 1.8 8v SUPER MY95
Comment
-
Точно и аз това си мисля, май по-добре да си взема 166 3,0 V6 поне знам че вземам гарга и то рошава, защото май с 2,5 е малко тежък и не се усеща да върви като за 190 коня. Идеята че, аз преди време имах една 166 и товага бях много близко до момента да си я оставя , но дойдоха клиенти и трябваха пари както на винаги и както при всеки човек. Но сега ако разкарам 156 на добри пари , мога да скокна в една 166 3,0 , и майстор Роби , да сложи един стабилен ГИ и да видим какво сабя ще покаже.Virus Alfa
Comment
Comment