Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали ще стане ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дали ще стане ?

Въпросът ми е следния :
    Имам един опел омега 2000 куб пълна инжеция е ,с газова(не знам ква)
    Мога ли да смъкна от опела газовата уредба и да я сложа на алфата си туин спаркова 156 -ца?

Най -вероятно това на опела НЕ е газов инжекцион ,въпреки че мотора е пълен инжекцион

Ако няма да стане , защо и какво ще трябва да се преправя ,или купува
    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 23:18.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Става. Зависи изпарителя за колко киловата е

Comment

Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщение
      Става. Зависи изпарителя за колко киловата е
      А именно ? Колко киловатов ми върши работ и този как да разбера колко е - къде да погледна утре . Мисля да продавам опела за 300-400 лв ,или да го давам на скраб и да сложа газта на алфата
      Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 23:34.

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Нещо от тоя сорт http://www.lovato-bg.com/index.php?p...mart&Itemid=14 Малко майстори ще се навият за монтаж т.к. има риск за колекторите и дебитомера

Comment

Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщение
          Нещо от тоя сорт http://www.lovato-bg.com/index.php?p...mart&Itemid=14 Малко майстори ще се навият за монтаж т.к. има риск за колекторите и дебитомера
          То демонтажа и монтажа един приятел евентуално ще ги прави .Четох тук за някакви духалки ,или пукалки ,нещо от сорта ,които пазели колектора и дебитомера

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Този 2.0 16в мотор има проблеми с обикновена газова и моя съвет е да си помислиш дори и за най евтиния ГИ.Не че няма да тръгне с обикновено АГУ но рано или късно ще ти се плаче.Ако нямаш пари за ГИ по добре не си разваляй колата.Мисля че газаджиите на форума ще ти кажат същото.
            Lancia Lybra 1.9 JTD 105

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              То демонтажа и монтажа един приятел евентуално ще ги прави .Четох тук за някакви духалки ,или пукалки ,нещо от сорта ,които пазели колектора и дебитомера
              Колега,съвета ми е да не си играеш с огъня,може много кафти да се изгориш.Но..............
              sigpicAlfa Romeo 155 1,8 8V TS ; Suzuki Vitara

Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO.....

Comment

Ще ви послушам. Няма да слагам газта. Наистина не ми се дават 900-1000 лв за ГИ ,но няма да си окепазя колата . То така и така не я карам .
                Просто ,преди не ми правеше впечатление ,това че харчи 13 градско,щото минавах по 15-20 км на ден . Ама с 20 лв на 60 км ....ще си карам газовия опел ,докато се разпадне ,или глупавото метаново бмв и то докато умре

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                X