Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой с Tartarini TEC99

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой с Tartarini TEC99

Колеги имам нужда от малко помощ.
    Има ли някой с Ламбда контрол Tartarini TEC99
    Дават ми един на изгодна цена но трябва да разбера дали работи.
    Т.е. да го сложа на някоя кола която има такъв и да се види дали работи.
    От Пловдив съм.
    Почерпката от мен.

В Пловдив има сервиз, който работи с въпросната марка.
    sigpic
    Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
    Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
    Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
      В Пловдив има сервиз, който работи с въпросната марка.
      Има . Ама ако се зачетеш човека иска някой да има такъв монтиран на колата си и той да пробва това дето му го дават преди да го купи.
      Май се оплетох...нещо такова сложно.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от Funakoshi Покажи съобщение
        Колеги имам нужда от малко помощ.
        Има ли някой с Ламбда контрол Tartarini TEC99
        Дават ми един на изгодна цена но трябва да разбера дали работи.
        Т.е. да го сложа на някоя кола която има такъв и да се види дали работи.
        От Пловдив съм.
        Почерпката от мен.
        Колега, моята е такава (не съм 100% сигурен за модела), но съм ти малко далечкощ ако имаш път - заповядай.
        Иначе препоръчвам горещо: работи безупречно, на -18 палех на газ (поради други проблеми де)!
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

И аз съм с ГИ Тартарини от 4 год. и не съм имал проблеми досега, освен в началото, но то си беше по вина и некадърност на монтажника, та с наложи да ходя до Пловдив да я дооправят.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Питане за Тартарини TEC99

Здравейте колеги.
            Търсих подобна тема ама наистина не намерих.
            От няколко дни газовата ми система отказа напълно.Ходих на двама газаджии и двамата ми казаха че ей тази маймунка е умряла.
            Та въпросът ми е дали на някой колега от форума му се намира това чудо и дали ако го намеря ще е необходимо да му се прави някаква центровка или направо му ръгам жиците и ще е ОК?

колата е Алфа 155 1.8 16v и не е с газов инжекцион а с обикновена газова слагана в Италия.
            Attached Files
            sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

До колкото разбирам , това е компа на газовото. Така че на 99% съм сигурен, че ще трябва да му се прави настройка. За тартарини отивай в Пловдив. Много точни хора и си разбират от работата.

Comment

Това прилича по-скоро на ламбда контрол.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

това е ламбда контрол. ако сложиш друг, ще трябва да се настрои. той върви с едно стъпково моторче на пътя на газта. трябва да провериш първо дали моторчето е ок и дали има захранване ламбда контрола. ако не ти се дават пари има възможност да се премахне и да си караш без него.
                  точка

Comment

Така. Днес се обадих до сервиза на ТАРТАРИНИ в Пловдив и човека на телефона ми заяви че след като не съм с газов инжекцион нямало как да е изгоряло това нещо. Също така ми каза че ако искам да си купя ново трябва да се разделя със сумата от 196лв и нито лев по-малко . Така че съм отворен към всякакви предложения.

П.П. Благодаря на колегите които се отзоваха
                    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

колега от мен два съвета
                      обиколи моргите няма начин да няма те повечето коли са от италия така че шанса е голям.
                      Другата ти възможност е да го отвориш и да го огледаш за видими поражения,някой чип да е нагорял или нещо от този род,но от морга ще е по лесно
                      alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                      alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                        колега от мен два съвета
                        обиколи моргите няма начин да няма те повечето коли са от италия така че шанса е голям.
                        Другата ти възможност е да го отвориш и да го огледаш за видими поражения,някой чип да е нагорял или нещо от този род,но от морга ще е по лесно
                        Днес го отворих и ето на какво се натъкнах (дано да си личи). Според мен е кондензаторче понеже само при него има видими следи.
                        Преди може би половин година ми направи същия номер ама за два дни и си се оправи от самосебеси и нямаше никакви ядове докато пок не ми се случи.
                        Attached Files

Comment

Не е от това. Почти всичките са така понеже този резистор е силов и се нагрява. Най вероятно е от степ мотора. Аз има всичко за тази ламбда контрол и даже на едната кола съм с нея. Мога да ти дам всякаква информация за нея само питай какво ти трябва. Имам и резервни части за нея. Провери захранването *червената и червено/черната*.

Comment

Я Янко....

И аз рових днес из работилницата се моташе един цял свален ,но не го намерих. Може и да съм го изхвърлил.
                            Last edited by robygas; d.m.y г., 22:46.
                            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                            Автогаз сервиз-
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Определено ще се човърка ама ще е през почивните дни че съм на бачкане.
                              Мерси за инфото

Comment

Working...
                              X