Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде във Варна да монтирам Газова?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде във Варна да монтирам Газова?

Здравейте интересува ме може ли да ми помогнете“Каде да си сложа гас на коли4ката.Алфа 156 1.8
    Много 6те съм благодарен ако се отзовете на помощ.
    Благодаря ви предварително.

Пиши на кирилица!
    "4" и "6"не са букви.
    Robygas
    Last edited by robygas; d.m.y г., 19:12.

Светофара на затвора,зад Фиат посока мола минаваш през бензиностанцията и в дясно има едно голямо хале/обикновено има камиони от вън/
    МЕТАН

Comment

Първоначално публикувано от fenekieca Покажи съобщение
      Здравейте интересува ме може ли да ми помогнете“Каде да си сложа гас на коли4ката.Алфа 156 1.8
      Много 6те съм благодарен ако се отзовете на помощ.
      Благодаря ви предварително.

Пиши на кирилица!
      "4" и "6"не са букви.
      Robygas
      В Аспаруово при Здравко . Утре мога да взема и телефон да ти кажа .
      За газов инжекцион говорим нали ?
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от bocko Покажи съобщение
        Светофара на затвора,зад Фиат посока мола минаваш през бензиностанцията и в дясно има едно голямо хале/обикновено има камиони от вън/
        Колега това не мога да го разбера,може ли по-точно, трябва да монтирам обикновенна газова на boxer

Благодаря,
        Alfa Romeo 146, boxer

Comment

Първоначално публикувано от frantic Покажи съобщение
          Колега това не мога да го разбера,може ли по-точно, трябва да монтирам обикновенна газова на boxer

Благодаря,
          Зад Фиат - минаваш през бензиностанцията на Желев веднага след светофара и в халетата - ще ги видиш . Прегледите на газови уредби като питаш къде са - е те там .

Ама темата е от преди 2 години
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от frantic Покажи съобщение

Благодаря,
            Лично мнение. Колега аз не останах доволен от поставянето на обикновена газова на Фиат Брава 1.6 16в с пластмасовите колектори. Големи скандали бяха и т.н. разправий. В крайна сметка след заплахи с комисии и т.н. си свалиха уредбата и върнаха парите. То не бяха ама колата ти не е наред, това онова тоци кабели свещи, върви мери компресия мотора ти не е наред. Всичко беше в изправно състояние. А тя гърмеше ! 3 пъти сцепи колекторите и на 4-тия така гръмна,че калника се изду от кутията на въздушния филтър и се пръсна кутията! Преди да я свалят майстор(кадърен) я погледна и каза,че въобще не са го направили за кола с инжекцион и се чудеше как е искарала толкова време.
            ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

На боксера няма проблем върви,че се къса.Както е споменато и в други теми,от всички мотори боксера понася най-добре газово.
              Адванспроцесор задължително.Цитат:"Октановото число на газта или LPG /Liquefied Petroleum Gas/ е от 100 до 105 октана и зависи от съотношенито на основните и съставки пропан и бутан. Високото октаново число обуславя по-бавното горене на газта спрямо бензина в горивната камера, това поражда и необходимоста от корекция на момента на запалването на сместа при работа на газ. Поради неоптимизацията си за работа с газ, газифицираните автомобили имат определено по-ниски параметри на газ отколкото на бензин"
              Емулатор за дюзите препоръчително иначе свети досадно лампата на таблото ако се спре тока за дюзите от релето.Иначе самият емулатор вътре има релета и спира работата на дюзите и по едно съпротивление на дюза за да залъгва компа когато е на газ.
              Слагай смело обикновена газова!!!
              МЕТАН

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Зад Фиат - минаваш през бензиностанцията на Желев веднага след светофара и в халетата - ще ги видиш . Прегледите на газови уредби като питаш къде са - е те там .

Ама темата е от преди 2 години
                От две години е, но е най-новата тема, за поставяне на обикновенна газова на boxer във Варна (ако не съм изтървал нещо).
                А аз вече пробвах в един сервиз на ул. Подвис - не можело да се сложи обикновенна, трябвало газов инжекцион ?!?
                Затова питам къде някой е слагал АГУ на boxer4е,

Благодаря колеги за отговорите,
                Last edited by frantic; d.m.y г., 18:59.
                Alfa Romeo 146, boxer

Comment

Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщение
                  Лично мнение. Колега аз не останах доволен от поставянето на обикновена газова на Фиат Брава 1.6 16в с пластмасовите колектори. Големи скандали бяха и т.н. разправий.

Oбикновена газова със сигурност не се поставя на кола с пластмасови колектори, не знам кой не го е чувал това, но тия като майстори са длъжни да го знаят и да отакажат подобен монтаж.
                  Или сменяш пластмасовите с метални или монтираш газов инжекцион, иначе... Купуваш колектори като за световно, което не е никак забавно.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Мдааа тогава и аз незнаех, но те казаха ще стане (Майстори били) ... интересно беше,че колата вървя 4 месеца без проблем ... и почна да гърми 2 пъти сцепи колекторите... и накрая им я закарах да си взимат газовата и да ми връщат парите. То не бяха това не ти е наред онова не ти е наред и т.н. Колата вече е с ГИ сложен при Печенек (зад МОЛ- Варна) и там имаше настройки в движение, защото не ми хареса как върви колата. на 4 000об. почваше да прекъсва и да тъпче. Качих го в движение да настройва. Естествено след като разпроби дюзите на малко повече. Те и там големи чакмаци докато я настроят колата да върви до 6 000об..
                    - Ама ти така ли ще я караш. ... Абе ти ми я направи да върви до 6 000об. пък аз как ще си я карам е мой проблем
                    За сега е добре уредбвата е Autogas Italia за 850лв.
                    ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщение
                      ...За сега е добре уредбвата е Autogas Italia за 850лв.
                      От колко време я караш, колко км? Мен ме дразнеше това, че бутилката ми прекъсваше багажника на 2 и от седмица съм с бутилка на мястото на резервната гума, минах край тях за тази манипулация, но нещо не стана спойка, та я извърших на друго място, оказа се, че при доста свестен човек. Не, че е там от вчера, но не си бях имал работа досега с него, човека е до МЕИ, по пътя към новия хлебозавод, между двата светофара - вляво.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                      X