При мен се оказа емулатора.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с оборотите на празен ход
Collapse
X
-
РАДОСТНА ВЕСТ
вчера врътнах трабата да не гледа на пред и познайте вече няма проблем от година на газ не можех да я пусна по инерция а сега вече няма проблем колата не гасне супер значи наистина е било разшеряване на сместа на който му прави така да пробва просто самият маркуч които е мек и се гъне на всякаде вапроса е да не го направите така че да го претиснете да не може да взима въздох.
говорих с газаджия който ми каза че разхода няма да се вдигне това не дава влияние и центровката ми не се промени никаква промяна просто вече не гасне, дори аванса не ми трака вече явно реших много проблеми с едно завъртане на въздушния маркуч
А И НИЩО НЕ ГУБИТЕ ЗАЩОТО СИ ГО ПРАВИТЕ САМИ КОЕТО ЩЕ ВИ СТРУВА БЕЗПЛАТНО ПРОБВАТЕ АКО ПРОДЪЛЖАВА КОЕТО ПРИ МЕН НЕ СЕ СЛУЧИ СИ ГО ИЗПРАВЯТЕ ПАК ПРОСТО Е НО ЯВНО СЕ НАЛАГА ПРИ НАС
АЛФА РОМЕО 145 1,6 БОКСЕР
Comment
-
колеги моята на бензин ги поклаща съжсем малко 100 оборотя някъде но на газ го прави в диапазон от 100-200 до 1600-1700,това за мен нее нормално моля дайте съвети (газовата е обикновенна BRC слагана в БГ разход от 12,500 до 17 най-много-испарителя съм го сменил сам стария беше същия,няма разлика след смяната,въртях по оборотите но нищо) та мисълта мие да помогнете.благодаря предварително.поздравиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanarна никойли несее случвало...
Comment
-
колега притеснява ме тва че много ги заклаща на газ и някой път гасне в движение неза друго,и някой път се задавя и неще да запали хубаво но нз тряя я карам на реглаж ама къде незнам,то в перник май добри майстори няма,някой знаели ако знае да сподели.поздравиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Не и се впрягай. И мойта е така и правих какво ли не и се отказах накрая. Свиква се. Просто трябва да се откажеш от карането по инерция, макар, че мойта гасне чак след 80 някъде. Предполагам, че и е много въздуха и затова ги клати специално на газ. Абе гледай да ти е добре разхода и си свиркай
166, 2.4 JTD'00
Comment
-
ще видим колега са нямам много време и незнам кога,тая седмица я оставям да почине малко ще се движа на бащата с рендето,одеве го стинах малко щот подхарчваше.щего видим и него,а настройките на гаста гледам сам дасиги правя че има много разбирачи и само преебат колата,дееба боклуците.така един ден откарвам реното с нов въздушен филтър за реглаж на гаста,и тоя пича вдига оборотите и продалжава да ги вдига и те в един момент почнаха да падат и му разправям а са върни към намаляване а той ме гледа умно и се смее.научих го как става и му дадох 15лв и си отидох.та така със "добрите майстори".поздрави
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ChimevНастройка до колкото знам а и от личен опит - само на газанализаторНа ухо за тоя двигател забрави
Comment
-
Колега е сега вече не се учудвам защо имаш проблеми с газовата. Ти не се предоверявай на тоя майстор и си отиди на газанализатор - е така, за проба. Тука е 8 лева настройката, та няма да се набуташ и после пиши да видим твойте отзиви
166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Колеги използвам темата да ви попитам как мога да си вдигна оборотите на празен ход. Колата ми е Алфа 155 1.8 с обикновенна газова уредба БРЦ и на празен ход двигателя работи много неостойчиво. Незнам дали оборотите трябва да се вдигат от изпарителя или от трипътника който подава газта на плочката.
АЛФА 155 1.8TS 94г.
Comment
-
от трипътника се увеличава или намалява разхода а от предната страна на испарителя тряя да имаш 2бр врътки за шестограм ако несе лъжа-та от едната е за ниските обороти а другата за високите такаче варти там може дая нацелиш успех.поздравиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
Comment