Известие

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион Тартарини!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Газов инжекцион Тартарини!?

Здравейте,колеги!
    Надявам се да сте демократично настроени и да приемете колега с автомобил различен от Алфа,които по принцип много харесвам.
    Виждам че ,си имате специаленподфорум за АГУ,за което Ви поздравявам.
    Та ето го и моето питане-някой има ли преки впечатления от Газов Инжекцион Тартарини и преки впечатления за сервиза им в Пловдив-Ваас ЕООД.
    Из кибер пространството се носеят слухове,че това е един доста добър Газов Инжекцион,който е доста непопулярен по нашите географски ширини,поради по-високата му цена в сравнение с български,полски и турски системи.
    По принцип нямам много възможности и затова има една приказка,която харесвам-"Не съм богат,за да купувам евтино".Ето защо се обръщам към Вас с молба за мнение по-горния въпрос-стува ли си надценката за такъв газов инжекцион или ....!?
    Благодаря Ви предварително за помоща!

Първоначално публикувано от japan_machine Покажи съобщение
    Здравейте,колеги!
    Надявам се да сте демократично настроени и да приемете колега с автомобил различен от Алфа,които по принцип много харесвам.
    Виждам че ,си имате специаленподфорум за АГУ,за което Ви поздравявам.
    Та ето го и моето питане-някой има ли преки впечатления от Газов Инжекцион Тартарини и преки впечатления за сервиза им в Пловдив-Ваас ЕООД.
    Из кибер пространството се носеят слухове,че това е един доста добър Газов Инжекцион,който е доста непопулярен по нашите географски ширини,поради по-високата му цена в сравнение с български,полски и турски системи.
    По принцип нямам много възможности и затова има една приказка,която харесвам-"Не съм богат,за да купувам евтино".Ето защо се обръщам към Вас с молба за мнение по-горния въпрос-стува ли си надценката за такъв газов инжекцион или ....!?
    Благодаря Ви предварително за помоща!
    Системите на Тартарини са добри. Мисля, че има проблем със дилърската мрежа на марката което създава дискомфорт, но ако прецениш, че това не ти е проблем избора е добър.
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Аз имам пряки впечатление от обикновенна газова на тартарини. Мога да кажа че за 2 години съм пре доволен от нея относно вървеж и разход. Впечатления върху инжекцион обаче нямам,но не мисля че ще е лоша инвестиция освен ако е монтирана некадърно.
      sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Аз имам преки впечатления от газовия инжекцион на Тартарини(защото съм с такъв).При мен проблема е че никъде в София нямат софтуер или кабел или нещо друго.Ако си от Пловдив където е главното им представителство няма да имаш никакви проблеми.За 3г. никакви проблеми.Смело скачай,но ако е на цената БРЦ или Ланди Ренцо по-добре избери тях.По-разпространени са и има части в почти всяко населено място(дано не ти се налага де).Това е с две думи Тартарини(България) не обича София.
        И пиши какво е станало...

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Аз също съм с такова газово. И единствения недостатък е, че само в пловдив могат да ти помогнат качествено.

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
            Аз имам преки впечатления от газовия инжекцион на Тартарини(защото съм с такъв).При мен проблема е че никъде в София нямат софтуер или кабел или нещо друго.Ако си от Пловдив където е главното им представителство няма да имаш никакви проблеми.За 3г. никакви проблеми.Смело скачай,но ако е на цената БРЦ или Ланди Ренцо по-добре избери тях.По-разпространени са и има части в почти всяко населено място(дано не ти се налага де).Това е с две думи Тартарини(България) не обича София.
            Благодаря Ви,колеги за мненията!
            Ами по принцип не съм от Пловдив,но поне 2 пъти в месеца минавам от там-така че предполагам няма да е проблем монтажа да се извърши там.
            А и ако се налага повече от 1-2 в месеца да ходя за настройки,то значи съм се прецакал-не само за Тартарини,а и за която е и друго система.За мен е по-важно това което казахте-"3 години през проблеми"-според мен си струва неудобството да ходя веднъж на 3 години до Пловдив.
            По принцип цената е съизмерима с БРЦ и Ланди,но имам доста познати с БРЦ и меко казано не са доволни,като някои дори си свалиха уредбите(БРЦ) и ги замениха с други.БРЦ са доста добри за обикновенни газови системи,но качеството на Газовият им Инжекцион,не съответства на имиджа и цената.(мое мнение).
            А за Тартарини все още много съм навит,но тази уредба е толкова не разпостранена в БГ.....
            Още веднъж благодаря на отзовалите се колеги и разбира се ще очаквам с интерес нови мнения.

П.П.
            Явно си падам по нестандартните Г.И.-а за Г.И.Романо някой да е чувал?

Comment

Ако ще ти е от полза, в Русе също има сервиз на ТАРТАРИНИ, при това на добро ниво.
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
                Тартарини(България) не обича София.
                Тартарини България не обича не само София. Достатъчно е 5 мин разговор с човека и да се откажжеш да слагаш подобна система. В БГ освен пловдивчанина само Господ е достоен да продава, ремонтира и настройва "божествената" система Дори и в сервиза си работи сам.
                май е време някой по-сериозен да се заеме с вноса на тази иначе много добра система и въпросният кУрифей да заминава в историята.
                Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
                  Тартарини България не обича не само София. Достатъчно е 5 мин разговор с човека и да се откажжеш да слагаш подобна система. В БГ освен пловдивчанина само Господ е достоен да продава, ремонтира и настройва "божествената" система Дори и в сервиза си работи сам.
                  май е време някой по-сериозен да се заеме с вноса на тази иначе много добра система и въпросният кУрифей да заминава в историята.
                  Наистина е така,но може би не е виновен само той,че системата не е толкова разпространена в България.
                  От многото ходене по газаджии,четене и т.н.за мен си правя следните изводи-че повечето газ сервизи в България,предпочитат да работят с български,полски и т.н. системи-почти никъде не ми предложиха италиански газов инжекцион-като под италиански визирам всичко да е италиански-нивомер,редуктор,компютър и т.н.,защото явно ако продадат един чисто италиански инжекцион печалбата им може би ще бъде доста по-малка от българската система.Та затова навсякъде-български та български.
                  Аз пък не искам български.
                  Все още търся добър италиански или холандски-двуумя се между-Тартарини,ОМВЛ-РЕГ,Заволи и Романо системи.
                  Така че търсенето продължава.Не ги рина парите с лопата,така че не бързам- всяко Ваше мнение ще ми бъде от полза!
                  Благодаря на отзовалите се колеги и на тези които им предстои да споделят мнение!
                  Ще Ви държа в течение!

Comment

Renzo Landi , Bi gas, Stefanelli, Star gas...все италиански марки присъстващи на нашия пазар ! Това се сещам на прима...
                    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                    Автогаз сервиз-
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

ICOM JTG също
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                      X