If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Двигателят е с 3 ламбда сонди ( 2 работни и една диагностична). Признавам си , че прочетох повърхностно темите , но не намерих нищо за този мотор.
Та какъв ГИ ?
Ники , на бардолинито нали може да се настройва коефициента в табличен формат спрямо Load/rpm , а не само по rpm ? (но колко стъпки е таблицата) ?
Има ли допълнителна корекция по температура и налягане в рейла ?
Ники , на бардолинито нали може да се настройва коефициента в табличен формат спрямо Load/rpm , а не само по rpm ? (но колко стъпки е таблицата) ?
Има ли допълнителна корекция по температура и налягане в рейла ?
Корекция по температура няма да се настройва. Иначе таблица има.
Виж прикачения файл. Има всичко обяснено за софтуера.
Искам газова уредба, на която да мога да изменям корекционният коефициент по дадена крива, която да е функция от обороти и натоварване. Целта е , карайки в движение, да докарам минамални корекции на бензиновото ЕЦУ по ламбда сондата ! В същото време трябва да има корекция по налягане и температура на газовата фаза.
Разбира се не на последно място - да е еФтина
От бардолини съм чувал хубави отзиви. Разпитай и намери свясен газаджия да те насочи.
Също, може да се насочиш към някакъв "микс"... но там не съм компетентен.
Бардолинито няма възможност за настройка на корекцията по налягане и температура. Той си има предварително зададени параметри и сам си се настройва спрямо данните. Разбира се когато има датчици за това Моята примерно си има датчик за температура в испарителя и в рейката, но няма за налягането в рейката. Показва само диференциалното в испарителя. Трябва да си купя по скъпия МАП, който е двоен и мери и това налягане, както и вакум. Но аз нямам никакви проблеми с него.
Добри, за да настройваш в разлините режими толкова точно по карта ще ти е необходим втори човек и дълъг междуградски път, за да държиш на един параметър по-дълго време.
Comment