Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да сведем разхода на газ до минимум?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нали се сещаш, че тук е доста трудно да се постави диагноза на една електронно механична система каквато е ГИ. Не знам какво очакваш да чуеш, но като гледам хората при които ходиш са ти казали същото.
    А и това са само предположения от моя страна...
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщение
      не сам искал да се карам,просто така писах демек е важно но както и да е

филтрите са сменени всички
      ходих в един сервиз и този ми каза,че евентуално трябва да се сменят мембраните на самия изпарител,но и кажа когато изкючи да сляза и да видя дали изпарителя е горещ или студен точно както и ти казваш,но как да стане като изкючи и аз като намаля и не давам гас и скороста пада много барзо отново минава на гас
      .утре ще направя снимки точно кой маркуч минава и отива в него зада ме посаветваш кое ще е най-добре

да се сменят мембраните или друго
      благодаря
      Хвани ги тези майстори и ги повози с колата. Ама да си вземат и лаптопа с тях.
      Alfa Romeo 1.8 TS `98
      sigpic

Comment

Като го видя този въпрос:
        -Как да сведем разхода до минимум?! и се сещам, че реално аз съм го свел до минимум вече. Просто почти не вадя колата от гаража и разхода е около 20л. за миналия месец
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
          Като го видя този въпрос:
          -Как да сведем разхода до минимум?! и се сещам, че реално аз съм го свел до минимум вече. Просто почти не вадя колата от гаража и разхода е около 20л. за миналия месец
          Имаме участник познал верния отговор.
          Не караш - Не Харчиш,другото са химери.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

то като не караш за какво да я имаш

Comment

Как да сведем разхода на газ до минимум...?
              - Моето лично мнение е , че с нашите Любимки , доста трудно ще догоним Фолцвагините по разход , а както и те нас по вървене. Мисълта ми идва от там , че скоростите на алфите са доста късички(визирам малкия клас - 33,145,146). И така на 5та скорост при 3000об/мин изброените горе бензинови модели гонят 90те , догато голфовете (Голф 3 1.8ми 8.5/100 ) гони 110км/ч. при същите обороти. Наскоро направих проба като сложих диференциал от алфа33 тд на моя боксер. Предавателните числа се доближиха до на Голфа , а разхода от 12/100 падна на 10/100 - говоря зимата и предимно извънградско.
              Освен това за по добри икономии можем да поддържаме скорост на по високите предавки , и да използваме моторна спирачка и да не ръчкаме безразборно и на място.
              Установих лично , че също така има разлика от газ до газ , като при мен Еко е за предпочитане (за Пловдив). Сигурна икономия поне с 1л сравнение с други по неизвестни бензиностанции и Шел

Comment

Working...
              X