Известие

Collapse
No announcement yet.

BRC или Lovato

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• BRC или Lovato

Здравейте колеги.Изччетох доста теми, но неможах да достигна до решение, затова реших да пусна тема за дилемата, която ме МЪЧИ! От Пловдив съм и съм решил да слага ГИ, но немога да реша какъв! Колебая се между BRC или Lovato. BRC-1250лв 2010 г модел. Цената е толкова ниска, защото уредбаата няма 1 година на пазара и се води в изпитателен срок! Гаранцията е година и половина а сервиза е в Тракия до топливо.
    Lovato- 1100 лв с 2г. гаранция и сервиза е на даме груев. И при двете се заплаща допълнително евросондата, ако искаш бутилката да ти е на мястото на резервната гума,и ако искаш конектора за газта да ти не при бензина!
    Колата на която искам да слагам ГИ е Алфа Ромео 156 1,8 ТС 98г.
    Ще съм безкраино благодарен на мненията и впечатлиенията Ви!

Как може някой да ти даде мнение за уредба която дори и фирмата продавач ти казва, че е в изпитателен срок? Не те ли навежда на някакви мисли това?
    Евро сондите са задължителнии цената им е една и съща за всички размери така, че не може да има цена със и без.
    Аз поне така си мисля.
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

да ама в сервиза на ловато питах и маистора ми каза, че евросонда няма и ако искам да ми сложи ще струва с 50 лв повече

Comment

Аз ти препоръчвам БРЦ заради сервиза и заради хората които работят там. На старата кола имах БРЦ и бях доволен от поставянето, настройката и обслужването. След това години наред нямах проблеми. Оценката ми е субективна.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

А за LandiRenzo не си ли се замислял ?
          Има 2 години гаранция и цените им са много изгодни.
          Колкото до марката - лидери на пазара на газови уредби.

Comment

Първоначално публикувано от Skunkmstr Покажи съобщение
            А така! Сега избора стана още по-труден

Comment

BRC в момента правят промоция на скъпия си ГИ които струваше 1550 на 1300 и мисля да се спра на тях,макар че и ланди имат доста дора оферта- 1200 с хубавите инжектори,тези който са по подобие на бензиновите с игличка и т. н. тъй като имало и вфтини, които били на принципа на клапан и били зна4ително по-бавни. А гаранцията на системата е 2 г за сравнение с брц-1,5 г. Коментирам тази информация тъй като пообиколих доста, а на някои може да му е от полза и да му спеста някоя друга разхода.

Comment

колега аз съм за Ланди Ренцо старата ми кола беше с ланди и мога да кажа,че бях повече от доволен така,че ако питаш мен ланди ренцо

Comment

Първоначално публикувано от Skunkmstr Покажи съобщение
                  ха така, айде сега от дилема в трилема Май Ланди е най добрия избор, до колкото разбрах са купили Ловато??? А са и с доста бързи истински дюзи http://www.gasmotion.de/bilder/produ...ss/73349_1.jpg и доста приятна цена 1100 ако не се лъжа
                  Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Аз пък изобщо не виждам триумене. Изброените марки в заглавието нямат нищо общо с Ренцо Ланди освен споменатата покупка на Ловато. И за да не е празен поста ми само ще ти дам един жокер.
                    Дюзата която показваш се използва в уредбите на Ренцо Ланди.
                    Цената която си посочил предполагам е за Ланди /която е дъщерна фирма на Ренцо/ и уредбите са в средния ценови сегмент. В момента тази цена е промоционална и уредбата си е перфектна.
                    Автогаз сервиз-

Comment

В тая криза явно доста ще се проточи тази промоция, иначе уредбите, които монтират в Пловдив са с тези дюзи и на тази цена, опция е с обикновенни клапани и около 900лв
                      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Общо взето следя творчеството на тази фирма защото съм и фен, но се хванах за цената 1100лв което е според мен твърде ниско за уредба с дюзи.
                        Относно кризата незнам, но поне доколкото ми е известно специално за тая модификация която говориш с дюзите има някакви количества на цена около 1200-1250лв крайна и ще приключат.
                        Според мен е по-добре да попиташ за цена на уредба Ланди с дюзи Матрикс. Мисля, че тя е 1100лв.
                        Автогаз сервиз-

Comment

Когато ходих до сервиза на ланди те ми казаха така: 900лв с инжектори на принципа на газови клапани и 1100 лв с дюзи. Днес си взех колата от брц с уредба с дюзи ин03- това са им характеристиките
                          ЭЛЕКТРОФОРСУНКА «BRC IN03»
                          ПОДАЧА СНИЗУ
                          Плавающий затвор, полное отсутствие трения
                          Полное сопротивление: 2.04 Ом / 2.35 мГ при 20 °C
                          Температура: -40 °C ÷ 120 °C
                          Напряжение: 6 В ÷ 16 В
                          Уплотнение: резина к металлу
                          Сертификация: R67-01; R110
                          Ето и снимкаhttp://www.autogassolutions.co.uk/br.../in03-injector
                          Монтажа ми изглежда доста приличен(в смисъл че почети нищо не се вижда,не се размотават кабеляци и маркучи) бутилката е на мястото на резервната гума- +50лв;пълначката при резеорвара- +30 лв уредбата 1300лв краина цена 1390 с 10 лв газ.и момчетата наистина са готини, разбрани и обясняват търпеливо.

Comment

Ха честито колега. Много безавариини жкилометри. Сподели и как е разхода
                            Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
                              Ха честито колега. Много безавариини жкилометри. Сподели и как е разхода
                              Мерси колега. По-нататак ще пиша и за него

Comment

Working...
                              X