Известие

Collapse
No announcement yet.

Газов инжекцион за 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

След няколко дневно обикаляне и разглеждане вариантите, за които мисля са 2- Фобос 1 или Ланди Ренцо. Разликата в цените им е минимална. Посетих и сервизите на двете фирми-този на Фобос не ми направи особено добро впечатление-мръсен, не почистен... няма визията на фирмен сервиз и официално представителство на добра марка каквато претендират че са. Другата седмица отивам да слагам и дилемата е единствено сутринта към Хаджи Димитър или към Д. Богров да се отправя....
    Alfa 166 2.0 16V TS 114kw

Comment

Първоначално публикувано от kamazadjiq Покажи съобщение
      След няколко дневно обикаляне и разглеждане вариантите, за които мисля са 2- Фобос 1 или Ланди Ренцо. Разликата в цените им е минимална. Посетих и сервизите на двете фирми-този на Фобос не ми направи особено добро впечатление-мръсен, не почистен... няма визията на фирмен сервиз и официално представителство на добра марка каквато претендират че са. Другата седмица отивам да слагам и дилемата е единствено сутринта към Хаджи Димитър или към Д. Богров да се отправя....
      Щом ще слагаш ланди ренцо, бих ти препоръчал да се отправиш към Стрелбище при Robygas
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Или към "Маргел" /Д. Богров както му викаш/.
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

В Д. Богров е сервиза на Фобос. Ходих и в Маргел, но там цената е със стотина лева повече.

Comment

Нали ще монтираш Ренцо?! Поне така разбрах.
            Какъв Фобос? Аз знам къде им е сервиза, ама нещо не ми се върза просто.

Няма значение. Твоя си работа.
            Last edited by robygas; d.m.y г., 22:33.
            Автогаз сервиз-

Comment

Може би не съм се изразил правилно. Ходих и във двете фирми и сега съм пред кръстопът коя уредба да избера.

Comment

Не, че нещо ама как очакваш някой да отговори на такъв въпрос - нали не мислиш, че някой си е купил едната от двете, карал я е, после е решил да я махне и да си купи другата, покарал е и нея и е преценил коя от двете е по-така...?
                Ако допуснем, че пазара е ефективен (в което аз лично не се съмнявам), при еднаква цена на двете уредби, не би трябвало да очакваш някаква разлика в качеството или работата им според мен... Аз бих си купил тая, която вярвам, че ще ми монтират по-културно...
                А иначе ако седнеш да ги мислиш и тънчиш нещата, Ланди Ренцо е най-голямата компания в света, произвеждаща такива неща (по пазарен дял е най-голяма, не по друго), така че...

Comment

Монтирах ГИ Ланди Ренцо и сега имам следния въпрос: Когато карам на газ какво точно озачава показанието на ИЦСа за разход на гориво? Базов разход, който колата би дала при това каране на бензин е моето предположение, но все пак да попитам.

Comment

Здравейте колеги!

Карам с ГИ Фобос 2, с рейка Rail Apache (мисля, че бобините са 3 омови).
                    При каране, поради добрата шумоизолация инжекторите не се чуват. Но като вдигна капака, рейката се чува като картечница.

Питането ми е към тези от Вас, които имат наблюдения по въпроса. Това нормално ли е?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

За тая рейка -ДА.
                      Просто си е шумна.
                      Автогаз сервиз-

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Здравейте колеги!

Карам с ГИ Фобос 2, с рейка Rail Apache (мисля, че бобините са 3 омови).
                        При каране, поради добрата шумоизолация инжекторите не се чуват. Но като вдигна капака, рейката се чува като картечница.

Питането ми е към тези от Вас, които имат наблюдения по въпроса. Това нормално ли е?
                        Да Нормално е и при мен е така като картечница но в купето не се чува.
                        Аз съм с 147-ца
                        П.С И аз съм с ФОБОС
                        EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
                        147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
                        NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с

Comment

Благодаря!

Тя и отвън до колата, ако не е отворен капака не се чува. Това показва, че този автомобил има много добра шумоизолация на двигателния отсек.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

само добри мнения за фобос-а...браво,браво
                            Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                            Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                            Alfa Romeo GT 1.8 TS
                            Yamaha R6

Comment

Е ето ти и друго от самата уредба съм доволен но от монтажа отношението към клиента съм краино недоволен.Звънах да си запиша час ,часа беше за понеделник след 4 дена чакане ми звнаха да ми кажат ,че немогат да извршат монтажа в деня които съм записал и да го отложиме за още 3 дни казах ок .Отивам в 8 чеса ми казах да си остава колата в петак нчмаше никои чаках 1 час оставих колата като ми бяха казали че монтажа е за 1 ден и полвина събота беше работен ден демек трябваше да е готова като я оставих ми казаха ,че закасняват с порчките и ,че понеделник ще стане но не е сигорно викам добре не брзам .Мина понеделник ,вторник ,звана да вида какво става горе секретарката ми вика ми тя не е почвана ,как не е почвана пфф ,това са 5 дни .И супер нагла ми вика то по тази логика вие ще ги искарате и 20 дни лелеле и някви подобни ми ги говори което е недопустимо с мрънкане ми казаха да хода да си зема колата сряда в 6ч. отивам висях там до 8:30 и монтажниците от врзане си оставиха рацете по колата ми .Равносметка- строшена кора под багажника кората на бошоните незакачена броня това го видях чак като дигнах колата на подемник и не ми се ходеше пак до там та сам си ги оправих КАТО ЦЯЛО МЪРЛЯВА РАБОТА ЗА ЖАЛОСТ ( Аако съм изпуснал някоя буквичка или запетаика от телефона съм писал да ме извините )
                              Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Comment

На мен уредбата ми я монтираха 2 момчета, бивши работници от сервиз на Фобос. Та те, крайно недоволни от работата им там, се дръпнали и си направили собствено сервизче в един гараж. Свършиха си работата много професионално. Оставих им колата в 10 ч. и всичко беше готово в 17.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X