Здравеите,имам Alfa 146 1.6 boxer,която е с газово на mono injekciq,пригодено с плочка кам injikciona.Проблема е че от време на време гарми и чупи кутията на вьздушния филтар,което е доста дразнещо,Казаха ми да сменя свещи и кабели профилактично.Вьпроса ми е ако махна кутията и пламасовите траби на филтара и сложа дирекно един спортен филтар,дали ще напраи проблем и при едно такова вращане на газовете дали ще го запали или скаса?
Известие
Collapse
No announcement yet.
ALFA 146 проблем с газовата уредба.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от yulian87 Покажи съобщениеЗдравеите,имам Alfa 146 1.6 boxer,която е с газово на mono injekciq,пригодено с плочка кам injikciona.Проблема е че от време на време гарми и чупи кутията на вьздушния филтар,което е доста дразнещо,Казаха ми да сменя свещи и кабели профилактично.Вьпроса ми е ако махна кутията и пламасовите траби на филтара и сложа дирекно един спортен филтар,дали ще напраи проблем и при едно такова вращане на газовете дали ще го запали или скаса?
По-скоро трябва да ти се направи много добра настроика на газовата и няма да имаш проблеми!!
А филтър може да си сложиш дали ще се скъса и тн при гърмеш.... незнам(преди години Сиерата ми така "кихна" ,че дебитомер кутии и тн бяха тотална щета впрочем тогава ми се отвори предния капак от гърмежа
прави си сметка какво може да се получи)
sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
-
Колега аз така направих махнах кутията по точно след последния гърмеж беше тотална щета и сложих спортен филтър смених кабели свещи настройка на газта при специалист и пак същата работа гърми си!!!А по въпроса какво се случва с филтъра леко се разпърдява но не е проблем да се кара с него!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ilian_Al Покажи съобщениеКолега аз така направих махнах кутията по точно след последния гърмеж беше тотална щета и сложих спортен филтър смених кабели свещи настройка на газта при специалист и пак същата работа гърми си!!!А по въпроса какво се случва с филтъра леко се разпърдява но не е проблем да се кара с него!sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от yulian87 Покажи съобщениедано няма проблеми че вече зе да ми писва,колега значи спортния филтар няма да се скаса или запали при вращане на газовете,0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
Comment