питането ми е следното как е понасялиго добре или дава ядове и заслужавали си,как е разхода и вървежа и каква марка е за предпочитане
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за 156 2.5 v6 с газов инжекцион
Collapse
X
-
Аз съм с 2.0ТС, също искам да си сложа газово. Казаха ми че трябва да внимавам, защото били с по 2 свещи на цилиндър и трябвало задължително да е ГИ. Кажете нещо марка както за колегата така и за мен, че на мойта тема никой не пишеAlfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
146 1.4 - Темпераментната друсалинда
Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Comment
-
Понасят го като всяка друга Алфа. Има малки изисквания към уредбата , но не са кой знае какво. Стават и вървят добре. Има разни мнения из раздела за такива двигатели.
---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщениеАз съм с 2.0ТС, също искам да си сложа газово. Казаха ми че трябва да внимавам, защото били с по 2 свещи на цилиндър и трябвало задължително да е ГИ. Кажете нещо марка както за колегата така и за мен, че на мойта тема никой не пише0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Колега, не че нещо, ама след малко тук ще стане "махленска среща", на която ще бъдеш оплют и и освиркан, че си дръзнал да караш на газ. Затова направо пиши на PM на robygas, да ти даде съвет човека и да не се начетеш на ""митове и легенди, как си скапваш мотора и как всеки един проблем на колаъта ти е в резултат на газифицирането и.Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 23:42.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщениесигурен съм че така ще стане,ама мене ме интересъва мнението на хора които карат този мотор на газ
---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post was at 09:18 ----------
Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщениеАз съм с 2.0ТС, също искам да си сложа газово. Казаха ми че трябва да внимавам, защото били с по 2 свещи на цилиндър и трябвало задължително да е ГИ. Кажете нещо марка както за колегата така и за мен, че на мойта тема никой не пише
Според мен мога да ти препоръчам уредба BIGAS.
ПоздравиAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Стига глупости, слагай си смело газ, ще ти върви екстра колата. Един приятел слага газови и да не ви казвам какви коли минават през него. Последно сложи на С класа шестак, доста по-нова от твойта алфа и колата си е идеалка. Просто внимавай къде я слагаш166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Абе за вървенето си върви и при нормално каране (със спазване на ограниченията) разлика няма. Честно казано и при ръчкане разлика усещам само аз, а пътниците - не. Газовите инжектори се чуват на място и на обороти, при движение не. Не е скопена колата на газ изобщо, доволен ще останеш.
А за тия дето приказват глупости, че не ставало, че не бивало, че се прецаквал мотора - не ми пречи да я имам и да си я разнасям газовата. Като стане бенза 0,25лв/л ще и сложа 2 турбини и ще зареждам само 130 октана и ще ги ям тия с газовите - обещавам! Дотогава - газчицата е сладка работа...Last edited by ldv6; d.m.y г., 23:33.Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...
Comment
-
Eто ме и мен с газовия котлон, аз от колата на газ не мога да се оплача (засега година и нещо,около 15000км), сипвам си газчица и си свиркам , като пари разхода ми стъпва колкото 145 1.4 ТС на бенз...Във вървежа разлика има като заставаш на чертата и даваш цялата газ , но това си зависи и от самата газова разбира се ...като не ти харесва как върви на газ , цъкаш копчето и се променя режима ... а през другото време си караш кротко и мирно шест цилиндрова машина на газ . Аз съм доволенAlfa Romeo 145 1.4 16vEX
Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX
Comment
Comment