Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за 156 2.5 v6 с газов инжекцион

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз така мислим ,ако колата е ежедневна и стоиш в задръствания часове защото ти е 100 октанов бензин за 3лв с който да си охлаждаш купето на място с климатроника.
    Ако колата я вадиш само за кеф и динамично каране в неделя ......ок ,но ти трябва и друга ежедневна кола.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Слагай смело газ, хората мерцедеси и бмв-та V8 са на газ, така че
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

ще слагам твърдо реших,мерси на колегите за съветите
        Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V
        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS

Comment

Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщение
          ще слагам твърдо реших,мерси на колегите за съветите
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
            Аз съм с 2.0ТС, също искам да си сложа газово. Казаха ми че трябва да внимавам, защото били с по 2 свещи на цилиндър и трябвало задължително да е ГИ. Кажете нещо марка както за колегата така и за мен, че на мойта тема никой не пише
            Аз съм с 2,0 т.с. и сложих Г.И. Фобос с три режима на работа економи нормал и спорт и съм много доволен в разход вървеж бе проблеми все едно си е на бензин ако не се чуе зумера не можеш да разбереш кога прехвърля бензин-газ изобщо съм мн. доволен сложиха ми и допълнителна омаслителна система флаш лубе за запазване на клапаните от газта мн добре

---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщение
            колеги влезте в раздел алфи на газ за да ми даддете малко инфо относно 156 2.5 в6 със газов инжекцион
            не му мисли ми слагай един фобос според мен с омаслителна система за запазване на клапаните-флаш лубе (аз съм така) и се раждаш пък ако ти я настрой кадърен майстор и разликата в динамиката ще е никаква
            това е според мои наблюдения върху моя мотор 2,0 тс
            156 TI 1.9 140hp

Comment

Working...
            X