Приятелката ми си хареса една алфа ГТ 2.0 165 коня, обаче що си мисля че тия мотори бяха подобни на ФСИ-то на Ауди и гнязифицирането е адски сложно, ако не невъзможно на тоя етап!От друга страна обаче в немция гледам имат такива газирани, таааа къде е истината има ли идея некой?Мерси предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
2.0 Алфа ГТ става ли да й се постави ГИ?
Collapse
X
-
Става но уредбата струва около 2500-3000 лв.Обикновен газов инжекцион не ти върши работа
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=44488
Иначе аз не съм виждал газифициран такъв мотор.В София обикаля една 156ца дето пише 2.0 JTS на нея и е на газ само дето не е JTSLast edited by Tedo; d.m.y г., 19:57.Video meliora proboque deteriora sequor.
-
Забрави за газова уредба на този двигател. Няма да се впускам сега да си обосновавам обаче отговора. Съмнява ме доста да карат в Германия такива алфи с газови уредби.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеЗабрави за газова уредба на този двигател. Няма да се впускам сега да си обосновавам обаче отговора. Съмнява ме доста да карат в Германия такива алфи с газови уредби.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Преди няколко месеца питах моя газаджия за директно впръскване и ми каза че за 2000-2200 лв ще се вържи всичко. Особенното както ми обясни е че за всеки модел автомобил се птравят различни дюзи и дори при рабопта на газ разхода на бензин е 15% с цел да не се запушват дюзите. Няма нещо което да не може да стане стига да се намери подходяюия човек дето да се наеме да я сложи. Но рфано или късно и този момент ще дойде като станат по масови автомобилите с директно впръскване.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
За съжалание ще чакам иновативно изобретение на инж. за да може и тези двигатели да се газифицират в рамките на 1000-1500лв., до тогава си карам старите коли или дизел.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
Comment