Здравейте, незнам дали темата е за тук или в другия раздел, но откакто сложих газов инжекцион при достигане на температура от около 80 градуса, колата започва да мени оборотите 600-1200 когато е на газ, на бензин това не го прави. Интересното е че го прави само при тази температура. Отидох при газаджията и ми каза, че проблема е в стъпковото моторче,ама малко ме съмнява. Като цяло съм доволен от монтажа на газта колата си върви доста прилично и разхода и е много добър, но това менене на оборотите ме побърква. Става въпрос за 146, 1,6 боксер мотора. Някой ако е имал подобен проблем ако може да сподели.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос
Collapse
X
-
Ако на бензин не ти го прави това, проблема не е в стъпковото моторче, а в газаджията и настройките. На моят ГИ направиха оборотите за първи път да не играят, въпрки, че имам проблеми със стъпковото моторче. Всичко е индивидуално, ако ти е в гаранция докато не я направят не ги оставяш на мира. Кажи и каква е АГУ.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Писах в другата тема, но и тук ще споделя, при мен клатенето е докато стигне двигателя нормална температура на газ. За съжаление майсторите не можаха да я настроят макар , че няколко пъти им я карах след като ми смениха мембраната и я "настроиха".SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Газовата е марка Т-гас. Ловато го били внасяли и тн.Ходих при газаджията и той казва, че всичко е наред. Стъпково моторче, после кабели и тн. Утре съм при Румен и да видим, ако не е от моторчето, кабели и тн. тогава........ Като излезна от бокса ще пиша.
PS: raiders къде е твоя газаджия и работили с такъв инжекцион?Last edited by man_un; d.m.y г., 16:48.
Comment
Comment