Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма ниски обороти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няма ниски обороти

Работата е такава, колата е настроена екстра, в смисъл върви много добре, но трудно държи ниските обороти и до към 1300 оборота едвам тръгва. Газовото е обикновено BRC на 1.4 тс. С врътката за празния ход не става - развъртах я до край и същата работа. Като пусна повечко врътката за динамиката ниските се оправят, но спира да върви. Някакви идеи? Възможно ли е байпаса за празния ход да се е запушил примерно?
    166, 2.4 JTD'00

С обикновените газови уредби е така колега. Или имаш хубави ниски и средни или само високи. Избирай си. Тънките сметки така понякога дават лоши резултати.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      С обикновените газови уредби е така колега. Или имаш хубави ниски и средни или само високи. Избирай си. Тънките сметки така понякога дават лоши резултати.
      Доста погрешно мнение.

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
      Работата е такава, колата е настроена екстра, в смисъл върви много добре, но трудно държи ниските обороти и до към 1300 оборота едвам тръгва. Газовото е обикновено BRC на 1.4 тс. С врътката за празния ход не става - развъртах я до край и същата работа. Като пусна повечко врътката за динамиката ниските се оправят, но спира да върви. Някакви идеи? Възможно ли е байпаса за празния ход да се е запушил примерно?
      Не е лошо да погледнете изпарителя. Имам предвид да се разглоби и ремонтира.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
        Доста погрешно мнение.

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Не е лошо да погледнете изпарителя. Имам предвид да се разглоби и ремонтира.
        Предлага ми един авер изпарител (некакъв турски) на много добра цена, дали не е по-добре да го сменя направо вместо да ремонтираме тоя? Или БРЦ-то си е по-оферта
        166, 2.4 JTD'00

Comment

На един приятел 2 пъти му сменят карантиите на едно БРС за по 70 лв. и двата пъти къса вътрешното уплътнение...
          AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
            Предлага ми един авер изпарител (некакъв турски) на много добра цена, дали не е по-добре да го сменя направо вместо да ремонтираме тоя? Или БРЦ-то си е по-оферта
            Турски-само чисто нов. "Мим газ" не е зле. Цената му е същата като на ремонта на БРЦ-то. А на твоя предполагам, че е скъсан върха на иглата на пр.ход в отвора и затова реално не работи.
            Автогаз сервиз-

Comment

Роби колко струва един изпарител за инжекцион БРЦ
              AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Не знам точно...Около 140-150лв.
                Автогаз сервиз-

Comment

Мерси, ще си взема един туркиш
                  166, 2.4 JTD'00

Comment

Оказа се, че газта е била на свършване и затова не съм могъл да хвана високите обороти . Явно с бръмчането на място и тестовете съм изгорял доста газ. Сега и вървежа и оборотите са горе долу добри, да видим разхода как ще е
                    166, 2.4 JTD'00

Comment

Working...
                    X